Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Konya Selçuklu'da icradan satılık 141 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 141 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 141 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya Selçuklu'da icradan satılık 141 m² daire
KAYNAK: ilangov.tr

Konya Selçuklu'da 141 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/931 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Konya İl, Selçuklu İlçe, FERİTPAŞA Mahalle/Köy, 13314 Ada, 14 Parsel, A Blok 2. Kat 13 Nolu Bağımsız Bölüm olan taşınmaz bina girişine göre sağ ön, arka ve yan tarafta yer alan meskendir. Mesken onaylı projesinde 4 oda, 1 salon + yemek odası, mutfak, kiler, antre, hol, lavb.-wc, banyo, ve 2 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Meskenin balkonlar dahil net alanı 141,21 m2 olup brüt alanı 158,35 m2dir. Mesken giriş kapısı ahşap kapıdır. İç kapılar ahşap ve pencere doğramaları PVC doğramadan mamuldür. Duvarlar salon, odalar, mutfak, antre ve holde saten alçı üzeri boya ile kaplı, zeminler salon+ yemek odası, odalar ve holde ahşap parke ile kaplı, mutfak ve antrede laminant parke ile kaplı vaziyettedir. Islak hacimlerde zeminler mozaik kaplı duvarlar yerden yarı yüksekliğe kadar seramik kaplı kalan kısımlar sıva üzeri boyalı vaziyettedir. Mutfakta alt-üst mutfak dolabı ve mermer mutfak tezgahı mevcuttur. Isınma doğalgaz yakıtlı kat kaloriferi ile sağlamaktadır. Bina dış cephesi sıva üzeri boyalı vaziyettedir. Bina giriş kapısı alüminyum doğrama, bina içi merdivenler ve sahanlıklar mermer kaplı vaziyettedir. Binada asansör ve dış cephe mantolaması bulunmaktadır. Gayrimenkulün bulunduğu bölgede altyapı ve ulaşım sorunsuz olup; bölgenin her türlü altyapı hizmeti belediye tarafından karşılanmaktadır.
Adresi: Ferit Paşa Mahallesi, Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi, No:75/202 Selçuklu / KONYA
Yüzölçümü: 141,21 m2
Arsa Payı: 156/14130
İmar Durumu: Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Bilgi Siteminde yer alan imar planında Blok Nizam, 6 Kat - 2 Kat ve Ticaret sahasına isabet etmektedir.
Kıymeti: 3.500.000,00 TL
KDV Oranı: %1
Kaydındaki Şerhler: Dosyada bulunan tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Seyhan'da icradan satılık 132 m² 3+1 daire

Adana Seyhan'da icradan satılık 132 m² 3+1 daire