Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Savunma Sanayi Fonu Yasa Teklifinde Gelişme! 750 Lira Cebinizde Kaldı!

Savunma Sanayi Fonu Yasa Teklifinde Gelişme! 750 Lira Cebinizde Kaldı!

AKP'li milletvekillerinin hazırladığı kredi kartı yasa teklifi görüşmeleri ertelendi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, teklifi ele aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Savunma Sanayi Fonu Yasa Teklifinde Gelişme! 750 Lira Cebinizde Kaldı!
KAYNAK: İHA

AKP milletvekilleri tarafından hazırlanan ve kredi kartı limiti 100 bin lira ve üzerindeki kartlardan 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifinin görüşmeleri ertelendi.

Kanun Teklifinin Sunumu ve Görüşmeler

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, AKP'nin Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Teklifini görüştü. AKP Samsun Milletvekili Mehmet Muş’un başkanlığında başlayan komisyonda, kanun teklifini AKP Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy sundu. Sunumun ardından komisyon üyesi milletvekillerine söz verildi.

Muhalefet ve İktidar Tartışmaları

Komisyonun ilk kısmında muhalefet partisi temsilcileri, ardından iktidar partisi komisyon başkanları görüşlerini aktardı. TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, konuşmaların ardından oturumu sonlandırdıklarını açıkladı.

AKP'den Açıklama

AKP Grup Başkanvekili Abdullah Güler, komisyonun bulunduğu koridorda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güler, “Ertelendi diyelim. Daha detaylı bir inceleme yapacağız. 2025 bütçesini göreceğiz. İhtiyaç duyulacak diğer kalemleri inceleyerek, varsa değiştirilecek unsurlar ve geri çekilecek hususları bütçeden sonra değerlendireceğiz” dedi. Güler, Cumhurbaşkanı'nın da yeniden detaylı bir inceleme yapılması talimatı verdiğini belirtti ve “Aralık ayının sonu itibarıyla bütçemizi sonlandıracağız. Ondan sonraki dönemde bu konunun değerlendirileceğini söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaş'ta Aniden Bastıran Yağmura Rağmen Turistler Denizin Keyfini Çıkardı

Kaş'ta Aniden Bastıran Yağmura Rağmen Turistler Denizin Keyfini Çıkardı