Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Eskişehirli kadın çiftçiler Anıtkabir'de

Eskişehirli kadın çiftçiler Anıtkabir'de

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Eskişehir'in ilçelerinde faaliyet gösteren 100 kadın çiftçiyi Anıtkabir'e götürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehirli kadın çiftçiler Anıtkabir'de

"100. Yılda 100 Kadın Çiftçi Ata'sının Huzurunda" etkinliği kapsamında Ankara'ya giden kadın çiftçilere Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Benek ve belediye görevlileri eşlik etti.  Anıtkabir Aslanlı Yolda yürüyerek Atatürk'ün mozolesinin bulunduğu Şeref Salonu'na ulaşan kadın çiftçiler, burada saygı duruşunda bulundu. Ardından Anıtkabir Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni gezen çiftçiler, bol bol fotoğraf çektirdiler.

Düzenlenen etkinlik nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür eden kadın çiftçiler, "Cumhuriyetimizin 100. yılında devletimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü ziyaret etmekten çok büyük mutluluk duyduk. Türk kadını ve emekçi kadınlar olarak bir kez daha Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz. Çalışmaya üretmeye, topraklarımızı ekmeye devam ederek Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e çok teşekkür ederiz" dediler. Anıtkabir ziyareti günün anısına çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Etkinlik, kadın çiftçilere Cumhuriyet'in 100. yılını anlamlı bir şekilde kutlama fırsatı sundu. Çiftçiler, Ata'nın huzurunda duygusal anlar yaşadılar ve Ata'ya olan minnetlerini dile getirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da ev sahibi kiracı krizi son bulmuyor! İnsanlar kendini yakıyor

Antalya'da ev sahibi kiracı krizi son bulmuyor! İnsanlar kendini yakıyor