Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Gündem Arka Sokaklar'ın 686. bölüm fragmanı gündeme damga vurdu

Arka Sokaklar'ın 686. bölüm fragmanı gündeme damga vurdu

19 yıldır ekranda olan polisiye dizi Arka Sokaklar, yeni bölüm fragmanıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 686. bölüm, izleyicilerin dikkatini çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, ilk olarak 2006 yılında yayın hayatına başlamıştı. 19 yıldır ekranlarda olan dizi, her cuma akşamı izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak yayınlanan 686. bölüm fragmanı ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kaybolan çocuklar meselesine değinen fragman, izleyiciler arasında geniş bir tartışma yarattı.

Rıza baba'nın sözleri dikkat çekti

Dizinin başkarakteri Rıza baba’nın fragmandaki açıklamaları, büyük ilgi topladı. Rıza baba, kaybolan çocuklarla ilgili yaptığı konuşmada, "Bu sessizlik kimseyi kurtarmayacak. Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Biz maalesef koruyamadık. Memleketin kim bilir hangi köşesinde yine sesler yükselecek. Feryatlar, ağıtlar sonrası yine bir avuç toprak. En sonunda da unutacağız. Leyla gibi Narin gibi Gülistan gibi..." dedi. Bu sözler, sosyal medyada binlerce yorum aldı ve dizinin mesajı büyük bir yankı uyandırdı.

Narin Güran cinayetine dikkat çekildi

Fragmanda geçen Narin Güran ismi, izleyicilerin dikkatini çeken önemli bir detay oldu. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos 2024’te kaybolmuş ve cansız bedeni 8 Eylül 2024’te bulunmuştu. Narin Güran cinayeti, Türkiye’de büyük yankı uyandırmış ve kamuoyunda geniş yer bulmuştu. Arka Sokaklar dizisinin bu trajik olaya dikkat çekmesi, izleyiciler tarafından anlamlı bir adım olarak değerlendirildi.

Büyük prodüksiyon dikkat çekiyor

Arka Sokaklar’ın 686. bölümü için İstanbul dışında bir köyde özel çekimler yapıldı. Prodüksiyon kapsamında 3 jandarma aracı, 6 kurtarma aracı, 30 kişilik JAK (Jandarma Arama Kurtarma) timi, su altı arama kurtarma ekipleri, eğitimli köpekler ve çeşitli iş makineleri kullanıldı. Bu büyük çaplı çekimlerde yerel ekiplerle de iş birliği yapılarak titiz bir çalışma gerçekleştirildi. Bölüm, 18 Ekim Cuma akşamı izleyici ile buluşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Behlül Dal Sinema Müzesi Yeniden Ziyarete Açıldı

Antalya Behlül Dal Sinema Müzesi Yeniden Ziyarete Açıldı