Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Gündem Sinan Ateş davasında gerginlik artıyor! Ablası Selma Ateş'e saldırı!

Sinan Ateş davasında gerginlik artıyor! Ablası Selma Ateş'e saldırı!

Sinan Ateş davasında gerginlik sürüyor. Mahkemede gazetecilere tehditler savrulurken, dışarıda Selma Ateş'e saldırı yapıldı ve saldırgan gözaltına alındı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Kamuoyunun yakından takip ettiği Sinan Ateş cinayeti davası, geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarla yeniden gündeme geldi. Cinayetin tetikçisi Eray Özyağcı, mahkeme salonunda silah işareti yaparak gazetecileri tehdit etmişti. Bu tehdit, davaya olan ilgiyi daha da artırırken, duruşmalar sırasında yaşanan gerilim devam ediyor.

Özgür Özel'e hakaret

Davanın son duruşmasında tutuklu sanıklardan Sinan Kurt, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik ağır hakaretlerde bulundu. Özel’e yapılan sözlü saldırı, duruşma salonunda kısa süreli bir gerginliğe yol açtı.

Sinan Ateş’in ablasına saldırı

Bugün, davanın görüldüğü sırada dışarıda bekleyen Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e bir saldırı gerçekleşti. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, güvenlik güçleri tarafından hızlı bir şekilde gözaltına alındı. Selma Ateş, saldırı sonrası yaptığı açıklamada bu olayların beklenilen bir durum olduğunu vurguladı.

"Beni öldürseydi ne olacaktı?" diyen Selma Ateş, ailesine yapılan tehditlerin artarak devam ettiğini belirtti.

Zekeriya Asarkaya’dan Ateş ailesine saldırı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanıklardan Zekeriya Asarkaya, Ateş ailesine fiziksel saldırıda bulundu. Olay sırasında Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş de saldırıdan etkilendi. Asarkaya, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Ayşe Ateş: “Yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul”

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıların devam edeceğinden endişe duyduğunu dile getirdi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tehditleri ve hedef göstermelerinin sonuçlarının bu saldırılar olduğunu belirten Ayşe Ateş, "Yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul" diyerek güvenlik endişelerini dile getirdi.

Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı

Olayların ardından Sinan Ateş’in annesi de yaşanan gerilim nedeniyle hastaneye kaldırıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan ailenin yanında olduğunu göstermek için aileyi ziyaret etti.

Gazetecilere yönelik tehditler devam ediyor

Sinan Ateş davasının tetikçisi Eray Özyağcı, daha önceki duruşmalarda gazetecilere yönelik tehditlerde bulunmuştu. Özyağcı'nın bu tavrı, davanın seyrini etkilemeye devam ederken, toplumda infial yaratan tehditlerin durdurulması için gerekli önlemler alınması gerektiği vurgulanıyor.

Murat Ağırel saldırı anının görüntüsünü paylaştı

Gazeteci Murat Ağırel sosyal medyadan o görüntüleri paylaşarak şu notu düştü: “Selma Ateş’e yapılan saldırı sonrası basın mensuplarına konuşan Ayşe Ateş: ‘’Sinan'ı öldürdünüz yetmedi, sıra bize mi geldi? Savunmasız insanlara saldırmak hangi kitapta yazar? Yeter artık! Herkes kendine gelsin! Hem suçlusunuz hem güçlü! Hepimizi öldürün rahatlayın! Siz de kurtulun biz de kurtulalım artık!’’”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Kepez'de Trafik Kazası: Araç Yan Yattı!

Antalya'da Kepez'de Trafik Kazası: Araç Yan Yattı!