Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Gündem Esra Erol'u şaşırtan an: Canlı yayında Cem Öğretir'in burnu kanadı

Esra Erol'u şaşırtan an: Canlı yayında Cem Öğretir'in burnu kanadı

ATV'de programını sonlandırmaya hazırlanan Esra Erol, Ana Haber Sunucusu Cem Öğretir ile gerçekleştirdiği bağlantıda beklenmedik bir olay yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

ATV'de Esra Erol, programının finaline yaklaşırken, gündemdeki haber başlıklarını aktaran Cem Öğretir ile bağlantı kurdu. Bu sırada, Öğretir'in burnunun kanamaya başladığı görüldü. Erol, durumu fark ederek panik içinde "Aaa, burnun mu kanıyor. Geçmiş olsun" şeklinde bir tepki verdi.

Cem Öğretir Rahatsızlandı

Cem Öğretir'in rahatsızlanması üzerine ATV Ana Haber Bülteni'nde aniden bir değişiklik yaşandı. Öğretir’in görüntüsü ekrandan alındı ve bu durumda Erol'un kaygılı ifadesi dikkat çekti.

ana haberi Özlem Aktay Sundu

Cem Öğretir'in rahatsızlanması nedeniyle bülteni sunmak üzere Özlem Aktay devraldı. Erol'un yaşadığı anlık paniğin ardından, Aktay seyircilere haber akışını sürdürebilmek için hızlı bir şekilde kamera karşısına geçti.

Cem Öğretir kimdir?

Cem Öğretir, 10 Eylül 1973'te İngiltere'de doğmuş ve çocukluğunu Eskişehir'de geçirmiştir. Cem Öğretir, 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun olmuştur.

Cem Öğretir kiminle evli?

Cem Öğretir, 2006 yılından beri kendisi gibi haberci ve sunucu olan Seda Öğretir ile evlidir. Çiftin bir kızı bulunmaktadır.

Cem Öğretir kariyeri

Cem Öğretir'in kariyeri, 1995 yılında Show TV'de başlayarak Mehmet Ali Birand'ın 32. Gün ekibinde yer almasıyla başlamıştır. 1999 yılında Show TV'den ayrılıp Star TV'ye geçmiştir. 2000 yılında Uğur Dündar'ın gelmesiyle Star TV'den ayrılarak CNN Türk'e geçmiştir. Burada haber merkezinde editörlük ve sunuculuk yapmıştır. 2005 yılında CNN Türk'ten ayrıldıktan sonra Dialog Anlatım İletişim'de ve İletişim Akademisi'nde sunuculuk dersleri vermeye başlamıştır. 2008 yılında kısa bir süreliğine Kanal 1'e geçmiş, ancak buradan ayrılmıştır. Daha sonra Erdoğan Aktaş'ın ekibinde yer alarak Habertürk'te Gün Ortası haberlerini sunmuştur. 10 Ağustos 2009'dan itibaren ATV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır. 2012 yılında Burç Koleji'nde sunuculuk ve diksiyon dersleri vermiştir.

Çalıştığı TV Kanalları

1995-1999: Show TV
1999-2000: Star TV
2000-2008: CNN Türk
2008: Kanal 1
2008-2009: Habertürk TV
2009-günümüz: ATV

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te açık bagajda tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı

Gaziantep'te açık bagajda tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı