Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Gündem Geline 3 kilo altın damada 4 milyon TL takıldı! Paralar valize sığmadı

Geline 3 kilo altın damada 4 milyon TL takıldı! Paralar valize sığmadı

Kocaeli'de düzenlenen aşiret düğününde geline 3 kilogram altın, damada ise tam 4 milyon 50 bin TL para takıldı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen aşiret düğününde göz kamaştıran bir takı töreni gerçekleşti. Düğünde geline 3 kilogram altın, damada ise tam 4 milyon 50 bin TL takıldı.

Celali Aşiretinden Bir Düğün

Kocaeli'nin Gebze ilçesi, Celali aşiretine mensup Özbağ ailesinden Tunay ve Zafer Özbağ çiftinin oğlu Serhat ile Ayşe ve Erdal Bitirgiç'in kızları Şevval'in görkemli düğününe ev sahipliği yaptı. Gebze Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir sosyal tesiste açık alanda gerçekleştirilen düğüne, aşiret reisleri, kanaat önderleri ve iş insanları başta olmak üzere binlerce davetli katıldı.

Geline 3 Kilogram Altın Takıldı

Düğün boyunca takı töreni adeta göz doldurdu. Davetliler, geline 900 gramlık altın kemer ve toplamda 3 kilogram altın takmak için adeta birbiriyle yarıştı. Geline takılan bu devasa miktardaki altın, düğünün en çok konuşulan anlarından biri oldu.

Damada 4 Milyon 50 Bin TL Para Takıldı

Damada takılan para ise rekor düzeydeydi. Damadın ailesi ve davetliler tarafından damada tam 4 milyon 50 bin TL para takıldı. Bu para, dolar ve Euro cinsinden alınan takılarla birlikte 8 kişilik toy babalarından oluşan bir ekip tarafından teslim alındı. Paralar bir valize yerleştirildi; ancak valiz paraları almakta yetersiz kalınca ek bir çanta daha getirildi.

Düğün Geç Saatlere Kadar Sürdü

Düğün, geleneksel müzikler ve danslar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğünün ardından çift, evlilik hayatlarına unutulmaz bir başlangıç yaparken, düğüne katılanlar uzun süre bu görkemli töreni konuşmaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elinde su şişeleri akşam trafiğinde bunalanlara şarkılar söylüyor

Elinde su şişeleri akşam trafiğinde bunalanlara şarkılar söylüyor