Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem 161 sözleşmeli personel alacak: Başvuru tarihleri belli oldu

161 sözleşmeli personel alacak: Başvuru tarihleri belli oldu

Türk Standartları Enstitüsü, 161 sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecini 21-31 Ekim'de başlatıyor. Başvurular, e-Devlet üzerinden yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
161 sözleşmeli personel alacak: Başvuru tarihleri belli oldu
KAYNAK: AA

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile idari hizmet sözleşmeli olarak istihdam edilecek 161 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personel, TSE'nin merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilecek.

Başvurular e-Devlet Üzerinden Yapılacak

Adaylar, 21-31 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden TSE-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı platformu üzerinden başvuru yapabilecek. Başvuruların kabul edileceği adres: "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr"

KPSS Puanına Göre Sıralama Yapılacak

Adayların sözlü sınava katılma hakkı, mezun oldukları öğrenim programları ve tespit edilen KPSS puan türlerine göre yapılacak sıralama ile belirlenecek. En yüksek puandan başlayarak sıralanacak adaylar sözlü sınava çağrılacak.

Sözlü Sınava Katılacaklar 18 Kasım’da Açıklanacak

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, 18 Kasım'da TSE'nin resmi internet sitesinde ilan edilecek. İlanla birlikte sözlü sınav tarihleri de açıklanacak.

TSE’de Görev Alacak Kadrolar

Yapılacak sınav sonucu, 148 mühendis, 8 kimyager ve 5 denetçi olmak üzere toplam 161 personel, TSE'de görev yapmaya başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Bakan’ın planına iptal! Medipol inşaatı mühürlendi

Eski Bakan’ın planına iptal! Medipol inşaatı mühürlendi