Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Serhat Akın'a Silahlı Saldırı: 7 Şüpheliye 20 Yıla Kadar Hapis İstemi

Serhat Akın'a Silahlı Saldırı: 7 Şüpheliye 20 Yıla Kadar Hapis İstemi

Beykoz'da eski futbolcu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili fezlekede 7 şüpheli için 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serhat Akın'a Silahlı Saldırı: 7 Şüpheliye 20 Yıla Kadar Hapis İstemi
KAYNAK: İHA

Beykoz’da, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili hazırlanan fezlekede 7 şüpheli için 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Olayın Detayları ve Soruşturma Süreci

26 Eylül 2024 tarihinde saat 23.30 sıralarında, Beykoz Kavacık’ta bir programdan çıkan Serhat Akın, motosikletli şahısların silahlı saldırısına uğramıştı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı ve fezleke hazırlandı. Fezlekede, Serhat Akın’ın yaralanmasının parçalı kemik kırığı şeklinde olup, hayati fonksiyonlarına ağır etkide bulunduğu ifade edildi.

Saldırının Planlı Olduğu Belirlendi

Fezlekeye göre, saldırı yurtdışından gelen talimat üzerine birden fazla kişinin fikir ve eylem birliği içinde gerçekleştirdiği bir planın parçasıydı. Olay öncesinde ve sonrasında keşif yapılmış, saldırganlar gizliliği sağlamak için maske ve kask kullanmıştı. Saldırgan, Serhat Akın'a 3-4 metre mesafeden 3 el ateş etmiş ve bu atışların hepsi isabet etmişti. Saldırıda kullanılan silah ve eylemin detayları, saldırının "tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" olarak nitelendirilmesine yol açtı.

250 Bin TL Karşılığında Eylem Gerçekleştirildi

Fezlekede yer alan bilgilere göre, şüphelilerden E.Ü., saldırıdan önce diğer şüpheliler O.M. ve O.D. ile birlikte olay yerinde keşif yapmış ve saldırıda kullanılan silah ile maskeleri temin etmişti. Ayrıca, Y.G.'nin azmettirici H.Ş.'den aldığı 250 bin TL'yi diğer şüphelilere verdiği tespit edildi. Saldırıya yardım eden diğer şüpheliler ise kaçan saldırganların saklanmasına yardımcı olmuştu.

7 Şüpheliye 20 Yıla Kadar Hapis İstemi

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 şüpheli hakkında “tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla 20 yıla kadar hapis cezası talep etti. Hazırlanan fezleke, davanın açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Yüzde 100 Keçi Sütünden' Diye Satılan Dondurmada Keçi Sütü Bulunamadı

'Yüzde 100 Keçi Sütünden' Diye Satılan Dondurmada Keçi Sütü Bulunamadı