Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Van İpekyolu'nda icradan satılık 221 m² daire

Van İpekyolu'nda icradan satılık 221 m² daire

Van İpekyolu'nda icradan satılık 221 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van İpekyolu'nda icradan satılık 221 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Van İpekyolu'nda 221 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/76089 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN Özellikleri : Tapu kaydı: Van ili İpekyolu ilçesi Aşağınorşin Mahallesi 890 ada 115 parsel Zemin kat 2 numaralı mesken nitelikli taşınmazdır. Ana taşınmazın niteliği 8 Katlı Betonarme Bina ve Arsası yüzölçümü 780,90m2'dir. Arsa pay/payda oranı 4890/78090'dır.
Özellikleri: Taşınmaz; Aydınlar Apartmanında bulunmakta, Van Valiliğine kuş bakışı yaklaşık 1.380 metre, Sıhke Caddesine kuş bakışı yaklaşık 30 metre, İpekyolu Belediye Başkanlığına ve Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğüne kuş bakışı yaklaşık 170 metre mesafededir. Yapılaşmanın yoğun olduğu bir bölgede bulunmaktadır. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Yapı 8 Katlı (Bodrum Kat + Zemin Kat +6 Kat) Betonarme olarak yapılmıştır. Taşınmaz Aydınlar Apartmanında Zemin Kat 2 numaralı bağımsız bölüm Mesken olarak tasarlanmıştır. İpekyolu Belediyesinde incelenen projesinde brüt 240,19 m2, net 221,15 m2 alana sahip bağımsız bölüm Mesken olarak dizayn edilmiştir. Binada asansör mevcuttur, ısıtma sistemi doğalgazdır. Elektrik ve su şehir şebekesidir. Değerlendirme konusu taşınmaz her ne kadar resimlerde dükkân gibi gözükse de projesinde mesken olarak tasarlandığı incelenmiştir. Taşınmazın resimlerde önünde kepenklerin olduğu, bağımsız bölüme girişin bina önünden ve bina içinden olduğu görülmektedir. Lakin onaylı projesinde taşınmazın yol cephesinde darebe (kepenk) olmadığı, meskene girişin projede bina içinden olduğu görülmektedir. Taşınmaza kıymet takdiri yapılırken mesken olduğu göz önüne alınmıştır.
İmar Durumu:1/1000 ölçekli uygulama imar planında kalmakta olup, Bitişik Nizam 7 kata müsaadeli, ön bahçe mesafesi 5m çekmeli olup Konut Alanı olarak planlanmıştır.
Kıymeti : 2.750.000,00 TL KDV Oranı : %20 Kaydındaki Şerhler: 6306 sayılı kanun gereğince riskli yapıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Merkez'de mahkemeden satılık 357 m² arsa

Sivas Merkez'de mahkemeden satılık 357 m² arsa