Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Mersin Yenişehir'de icradan satılık 82 m² 3+1 daire

Mersin Yenişehir'de icradan satılık 82 m² 3+1 daire

Mersin Yenişehir'de icradan satılık 82 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Yenişehir'de icradan satılık 82 m² 3+1 daire

Mersin Yenişehir'de 82 m² 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/19575 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ
Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Bahçe Mahallesi, 850 Ada, 28 Parsel, 2. Kat 10 nolu bağımsız bölüm satışa çıkartılmıştır. Taşınmaz Yenişehir Belediyesi Gazi Mahallesi sınırları içerisinde, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile 4.Caddenin kesiştiği kavşağın 200m güneydoğusundaki bölgede, 4.Caddeye batısı cepheli, diğer yönlerde komşu parsellerle çevrili parsel üzerinde 3.Sınıf B yapı grubunda, betonarme karkas türde, Zemin Kat+3 Normal Kat+Teras Kat=5 katlı inşa edilmiş, zemin katı(Cadde cephesi dükkan/işyeri olarak kullanılıyor) ve normal katların her birinde 4 mesken, teras katında 2 mesken bulunan, 18 Bağımsız Bölünden ibaret apartmanın 2.Katında, güney ve batı cepheli, kat ortak alanı dahil Brüt=112,00m2, Net=82,00m2 büyüklüğünde, 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 balkondan(balkonun biri yerinde iptal edilip odaya dahil edilmiş/büyütülmüş-büyük balkon kısmen mutfağa dahil edilmiş) meskendir. Taşınmazın giriş kapısı fabrikasyon panel kapı, iç kapıları yağlı boyalı ahşap doğrama, pencereler, balkon kapısı, banyo ve wc kapıları pvc doğrama, zeminler lamine parke, seramik ve karo mozaik kaplı, banyo, wc zeminleri ve duvarları seramik kaplı, duvarlar ve tavanlar plastik boya ile boyalı, mutfak tezgahı, vernikli ahşap mutfak tezgah altı ve tezgah üstü dolapları, elektrik ve su tesisatı, doğalgaz tesisatı ve kalorifer tesisatı mevcuttur. Taşınmazın bulunduğu apartmanın üstü düz dam teras, dış cephesi akrilik boya ile boyalı, giriş kapısı demir doğrama, girişte zemin ve merdivenler seramik kaplı, demir korkuluklu merdiven basamakları dökme mozaik kaplı, merdiven sahanlıkları karo mozaik kaplı, girişte duvarlar(kısmen seramik kaplı) ve tavanlar, merdiven mahallinde duvarlar ve tavanlar plastik boya ile boyalıdır. Taşınmazda ve bulunduğu apartman ortak alanlarında, yapım yılı, kullanım ve görünümü itibarı ile % 40 yıpranma bulunmaktadır. Taşınmaza G.Mustafa Kemal Bulvarından yoğun olarak geçen toplu taşım araçları ile ulaşımı sağlanmakta, Belediye hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu apartman GMK Bulvarına, Akdeniz Sahil bandına/Adnan Menderes Bulvarına, bazı banka şubelerine, İlkokula, ortaokula, Muğdat Camiine, Deniz Müzesine, parka/dinlenme mekanına, AVM.ye yakın mesafededir. Taşınmazın bulunduğu bölge zemin katları mesken/dükkan, üst katları mesken olarak kullanılan, benzer özelliklerde inşa edilmiş 4-5 katlı binalardan müteşekkildir.
Adresi : Gazi Mah. 4.Cadde, No:16, Dilek Apartmanı, Kat:2, D.No:10 Yenişehir / MERSİN
Yüzölçümü : 864,00 m2
Arsa Payı : 18/320
İmar Durumu : 1/1000 ölçekli imar uygulama planında KONUT ALANI olarak işaretlidir.
Kıymeti : 1.900.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydı gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2017 model Volvo XC60

İcradan satılık 2017 model Volvo XC60