Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilangov.tr

Ankara Kahramankazan'da 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/420 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri:

Ankara İl, Kahramankazan İlçe, FATİH Mahalle/Köy, 220732 Ada, 1 Parsel, D Blok, 1. Kat, 8 Nolu Bağ. Bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Fatih Mahallesi, 220732 ada 1 parseli teşkil eden, 7.034,00 m2 yüzölçümlü, ''A, B, C, D Bloklardan Oluşan Betonarme Bina Ve Arsası'' niteliğindeki ana taşınmazdaki; 1/128 arsa paylı, D Blok, 1. kat, 8 bağımsız bölüm nolu, Mesken niteliğindeki taşınmazın 1/1 (Tam) hissesi, Halil oğlu, Tayfun GÜVEN adına kayıtlıdır. Fatih Mahallesi, 220732 ada 1 parselin üzerindeki Sanatkarlar Sitesi, 6-D Blok no'lu Bina; Oba Sokak, Öztürk Caddesi ve Marmara Sokak ile çevrilidir. Mezkur bina; batısındaki Ankara Bulvarına 320,00 m, doğusundaki Ankara-Bolu-İstanbul karayoluna 125,00 m, güney batısındaki Kahramankazan Belediye binasına 1,33 km ve kuzey batısındaki Kahramankazan Adliye Sarayına 460,00 m mesafededir. (Kuş uçuşu, yaklaşık) Sanatkarlar Sitesi dört bloktan oluşmaktadır. Bloklar bodrum kat, zemin kat ve 7 normal kattan ve her bir blokta 32 adet daire olmak üzere dört blokta toplam 128 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Sitede kat mülkiyeti tesis edilmiştir. Yönetim planının 07.02.2006 tarihli olmasından hareketle blokların keşif tarihinden yaklaşık 18 yıl önce inşa edildiği değerlendirilmiştir. D Blok giriş kapısı ferforje demir doğramadır. Merdiven korkulukları demir doğramadan oluşmaktadır. Merdiven basamakları mozayik, kat sahanlıkları karo mozayik ile kaplıdır. Binada asansör bulunmaktadır. 8 no' lu daire Binanın 1. Normal Katında, güney ve batı cephede yer almaktadır. Dairenin arsa payı 1/128 hisseye tekabül eden 54,95 m2'dir. Kıymet takdirine konu teşkil eden 8 no'lu daire aşağıdaki mimari planında da görüldüğü üzere; Salon, 3 oda, mutfak, antre, hol, banyo ve wc ile 2 adet balkondan oluşmakta olup, mimari projeye göre net kullanım alanı balkonlar dahil 100,00 m2'dir. Dairenin içerisine girilemediği için iç mekanlarda fotoğraf çekimi yapılamamış, bu nedenle bina yöneticisine ait,5. Kat 24 no'lu daire emsal olarak gezilerek incelenmiş, değerleme sitedeki dairelerin standart özellikleri dikkate alınarak yapılmıştır. Buna göre salon ve oda zeminleri laminant parke, ıslak hacimlerin zeminleri seramik ile kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik kapıdır. İç kapıları ahşap, pencereleri PVC doğramadır. Daire kombi ile ısıtılmaktadır. Adresi : Fatih Mah. Kahramankazan/ ANKARA Yüzölçümü : 7.034 m2 Arsa Payı : 1/128 İmar Durumu :1/1000 ölçekli güncel imar planında Kullanım: TİCARET KONUT ALANI, Yapı Nizamı: Ayrık , Emsal: 2.75, Yençok: 15 kat'tır. Kıymeti : 1.250.000,00 TL KDV Oranı : %1 Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir. Dosya arasında mevcuttur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer’de mavi bayrak iptal iddiası yalan çıktı! Gerçek Açıklandı

Kemer’de mavi bayrak iptal iddiası yalan çıktı! Gerçek Açıklandı