Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Karaman Merkez'de icradan satılık 292 m² arsa

Karaman Merkez'de icradan satılık 292 m² arsa

Karaman Merkez'de icradan satılık 292 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karaman Merkez'de icradan satılık 292 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Karaman Merkez'de 292 m² arsa icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/494 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

TAŞINMAZIN Özellikleri:
Satışa konu Karaman İl, Merkez İlçe, PİRİREİS Mahalle/Köy, TOPRAKLIK YOLU Mevkii, 255 Ada, 6 Parsel sayılı taşınmaza yönelik dosyaya sunulan bilirkişi raporuna göre; taşınmaz her ne kadar tapu kayıtlarında 292,19 m² yüz ölçümüne sahip Bahçeli Kerpiç Ev olarak kayıtlı olsa da mahallinde, üzerindeki binalar yıkılmış boş arsa vasfındadır. Parsel geometrik olarak yaklaşık dikdörtgen, topografik açıdan düz bir arazi üzerinde konumludur. Güneybatı yönden yola cepheli ara parseldir. Cephe aldığı yol yerinde mevcut ve asfalt satıhlıdır. Keşif günü mahallinde yapılan tespitlere göre, parsel üzerinde herhangi bir yapı bulunmadığı, boş arsa niteliğinde olduğu görülmüştür. Parsel çevresini sınırlayıcı tel, çit vb herhangi bir unsur bulunmamakta olup komşu parsellerin bahçe duvarları ile sınırlandırılmıştır. Taşınmaz kent merkezine yakın mesafede, kent içi ana ulaşım akslarından olan 100. Yıl Bulvarı'na ~70 m, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'ne ~200 m, Piri Reis Parkı'na ~150 m mesafededir. Yakın çevresinde 1-2 katlı müstakil konutlar ile 4-5 katlı konut fonksiyonlu apartmanlar bulunmaktadır. Altyapı ve ulaşım olanaklarından istifadesi tam, doluluk oranı yüksek bir bölgede konumlu olup, pazar yeri, park, cami, resmi kurum, okul vb donatılara rahatlıkla erişebilir konumdadır. Arz/talep oranı dengelidir. Borçlu hissesi tamdır.
Adresi: Pirireis Mah. 634. Sok. No:4 Merkez/KARAMAN
İmar Durumu: 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar planında, Ayrık Nizam 5 Kat TAKS:0,30 yapılaşma koşullarında Konut Alanı lejantında kalmaktadır.
Kıymeti: 1.899.235,00 TL
KDV Oranı: %10
Kaydındaki Şerhler: 402 Sayılı Kanunun Ek 1.maddesi uygulamasına tabidir, şerhi bulunmaktadır. Tapu kaydı gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan Sihirli Gemi Adlı Çocuk Oyunu Sahne Alıyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan Sihirli Gemi Adlı Çocuk Oyunu Sahne Alıyor