Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Gaziantep Nizip'te mahkemeden satılık 3.416 m² arsa

Gaziantep Nizip'te mahkemeden satılık 3.416 m² arsa

Gaziantep Nizip'te mahkemeden satılık 3.416 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Nizip'te mahkemeden satılık 3.416 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Gaziantep Nizip'te 3.416 m² arsa mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/24 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu Gaziantep İli, Nizip İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 1220 Ada, 3 Parsel sayılı taşınmaz, genellikle düşük gelirli insanların oturduğu, mesken ve ahır olarak kullanılan yerleşim alanında bulunmaktadır. Parselin ulaşımı kolay, asfalt yol ile sağlanmaktadır. Keşif tarihinde yapılan incelemede, parselin zeytinlik niteliğini kaybettiği, parselalanı içerisinde 7 adet mesken olarak inşa edilen yapı bulunduğu, yapılardan 2 adetinin tamamının parsel içerisinde inşaa edildiği, yapılardan 5 adetinin ise parsele kısmen tecavüzlü olarak inşaa edildiği görülmüştür. Parselin bir kısmının stabilize yol şeklinde kullanıldığı ve ayrıca parsel içerisinde üzerinde yapı bulunmayan boş alanların mevcut olduğu görülmüştür.
Adresi : Gaziantep İli Nizip İlçesi 1220 Ada 3 Parsel Sayılı Taşınmaz Nizip / GAZİANTEP
Yüzölçümü : 3.416,07 m2
İmar Durumu :Nizip Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün E-53082466-599-17556 sayılı yazıları ile taşınmazın belediye imar planına göre kısmen park alanına, kısmen imar yoluna, kısmende ayrık nizam 2 kat konut alanına isabet ettiği bildirilmiştir.
Kıymeti : 4.508.331,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bingöl Solhan'da icradan satılık 132 m² 3+1 daire

Bingöl Solhan'da icradan satılık 132 m² 3+1 daire