Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Gaziantep Nizip'te icradan satılık 146 m² 3+1 daire

Gaziantep Nizip'te icradan satılık 146 m² 3+1 daire

Gaziantep Nizip'te icradan satılık 146 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Nizip'te icradan satılık 146 m² 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Gaziantep Nizip'te 146 m² 3+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2016/309 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ :
Satışa konu taşınmaz Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 492 ada, 1313 parselde bulunan ve ana taşınmaz niteliği 628,67 m² parsel alanlı bir bodrum bir zemin yedi normal katlı avlulu kargir binadaki 4/74 arsa pay/payda oranlı mesken nitelikli 1. Kat 9 nolu bağımsız bölüme kayıtlı taşınmazdır. Taşınmaz tam hisselidir. Taşınmazın bulunduğu parselin ulaşım durumu kolay olup taşınmaz ilçenin ana arterlerinden Mustafa Kökmen Bulvarına cephelidir. Taşınmazın bulunduğu parsel zemin katları işyeri, normal katları mesken olarak kullanılan 5-8 katlı binalardan oluşan bir bölgede bulunmakta olup 750 metre batısında ilçe kaymakamlık hizmet binası, 450 metre kuzey doğusunda ilçe belediye hizmet binası ve 50 metre kuzeyinde Dr. Abdulkadir Erdil İlköğretim Okulu bulunmaktadır. Parsel üzerindeki yapı ayrık nizam olarak inşa edilmiş olup satış konu meskenin güneyi Mustafa Kökmen bulvarına, doğusu yan bahçeye, kuzeyi arka bahçeye cepheli olup batısı kapalıdır. Parsel üzerinde bodrum kat+zemin kat 7 adet normal kat olmak üzere toplam 9 katlı yapı mevcuttur. Binanın bodrum katı garaj, sığınak ve 2 adet eklenti depo, zemin kat işyerleri ve normal katlar her katta 2 adet olmak üzere mesken olarak inşa edilmiştir. Parsel üzerindeki yapı betonarme karkas inşaat sınıfında inşa edilmiş olup 20-25 yaşlarındadir. Binanın merdiven basımları karo taşı döşeli olup merdiven kovasının duvarları sıvalı ve macunlu yağlı boya ile boyalıdır. Binanın dış cephesi sıvalı ve dış cephe boyası ile boyalıdır. Yapı asansörlü olup meskenler doğalgaz kamobili kat kaloriferi ile ısıtılmaktadır. Keşif esnasında satışa konu olan meskene girilemediği için mesken, kat mülkiyeti projesi, aynı binadaki diğer meskenler ve dış cepheden incelenerek değerlendirilmiştir.Satışa konu meskenin inşaat alanı brüt 188,00 m² (net 146,70 m²) olup misafir odası, oturma odası, 2 adet yatak odası, mutfak, antre, banyo, lavabo ve 3 adet balkondan oluşmaktadır. Balkon kapıları ve pencereler plastik(pvc) doğramadır.
Adresi : Mimar Sinan Mahallesi, Mustafa Kökmen Bulvarı, Alper Apartmanı, Kapı No:41 Nizip / GAZİANTEP
İmar Durumu :İnşaat tarzı Nizip Belediyesi imar planına göre, ayrık nizam 8 kat ticari konut alanında bulunmaktadır.
Kıymeti : 2.750.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Kandıra'da mahkemeden satılık 2449 m² arsa

Kocaeli Kandıra'da mahkemeden satılık 2449 m² arsa