Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Düzce Yığılca'da icradan satılık 1.823 m² fındık bahçesi

Düzce Yığılca'da icradan satılık 1.823 m² fındık bahçesi

Düzce Yığılca'da icradan satılık 1.823 m² fındık bahçesi için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Düzce Yığılca'da icradan satılık 1.823 m² fındık bahçesi
KAYNAK: ilan.gov.tr

Düzce Yığılca'da 1.823 m² fındık bahçesi icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/8 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Düzce İli, Yığılca İlçe, ÇAMLI Mahalle/Köy, 183 Ada, 11 Parsel, Düzce İl, Yığılca İlçe, ÇAMLI KÖYÜ , 183 Ada, 11 Parsel SAYILI TAŞINMAZTAPU KAYITLARINDA1823,11 M2 OLUP, FINDIK BAHÇESİ VASFINDADIR. KUZEY DOĞU BAKILI ARAZİ ÜZERİNDE KAPAMA FINDIK BAHÇESİ OLARAK KULLANILMAKTADIR.4*4 METRE SIRA DİKİM MESAFESİNDEDİR. ÜZERİNDEKİ FINDIK OCAKLARI YAKLAŞIK 35/40 YAŞLARINDADIR. Taşınmazın komşu parseller üzerinde yapılan incelemede ise tamamının fındık bahçesi niteliğinde kullanıldığı gözlemlenmiştir. Taşınmaz % 35 eğime ve ortalama 650 metre yükseltiye sahiptir. Sulama imkanının olup olmadığı , toplam alanı , tasarruf şekli, kullanma kabiliyeti ve konumu gibi faktörler arazinin değerini etkilemektedir. Dava konusu taşınmazın su tutma kapasitesi ve toprak yapısı incelendiğinde killi tınlı bünyeli orta derin toprak yapısına sahiptir. yıllık yağış ortalamasının 800-1000 civarındadır. Taşınmazın bulunduğu bölgenin toprak yapısı ve topografik özellikleri dikkate alındığında uygun tarım teknikleri uygulanarak taşınmazlardan her yıl ürün alınabilmektedir. taşınmazın % 20 değer arttırıcı özelliği bulunmaktadır. Taşınmazın hali hazırda durumu dikkate alındığında taşınmazın köy merkezine nispeten uzak olması, taşınmazın cazibe merkezlerine şehir ve ilçelere uzak olması , taşınmazın yol parseline cephesinin olması, taşınmazın kapama fındık bahçesi olması nedeniyle değer arttırıcı unsurları bulunmaktadır.
Adresi : Düzce İli Yığılca İlçesi Çamlı Köyü Yığılca / DÜZCE
Yüzölçümü : 1.823,11 m2
Arsa Payı : Tam
İmar Durumu :Yok
Kıymeti : 211.170,83 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: tapu  kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hrant Dink Davasında Kamu Görevlileri Yargılanıyor: Mütalaa Açıklandı

Hrant Dink Davasında Kamu Görevlileri Yargılanıyor: Mütalaa Açıklandı