Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Aksaray Merkez'de icradan satılık 1720 m² arsa

Aksaray Merkez'de icradan satılık 1720 m² arsa

Aksaray Merkez'de icradan satılık 1720 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aksaray Merkez'de icradan satılık 1720 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Aksaray Merkez'de 1720 m² arsa icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/1016 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Aksaray İli Merkez Yapılcan Köyü Köyiçi Mevkii 759 Parselde tapuda ev ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmaz bilirkişi raporuna göre; 1.720,00m2'dir. Tapuda ev ve müştemilatı vasfında olmasına rağmen taşınmaz parsel üzerinde herhangi bir muhdesat olmayıp boş arsa vasfındadır. Taşınmaz parselde yonca ekilidir. Taşınmaz parsel mevki olarak Yapılcan Köyü yoluna 225 metre, Konya-Aksaray Karayolu (D-300 Karayolu) 410 metre mesafede bulunmaktadır. Parselin yakın çevresinde müstakil yapılar bulunmaktadır. Zeminde yollarının açıldığı görülmüştür. Köy merkezine, okul ve sağlık kuruluşlarına yakın konumdadır. Alt yapı hizmetlerinden elektrik, su,ptt gibi alt yapı hizmetleri gelmiştir. Çevresi duvarla çevrilidir.
Adresi :Yapılcan Köyü 759 Parsel Merkez / AKSARAY adreslidir.
Yüzölçümü : 1.720,00 m2
İmar Durumu:Aksaray İl Özel İdaresinden alınan bilgiler doğrultusunda Aksaray İli Merkez Yapılcan Köyü Köy İçi Mevkisinde bulunan 759 nolu parsel imar planı dışında kalmakta olup kadastro parselidir.,
Kıymeti : 1.720.000,00 TL
KDV Oranı : %20

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Makilik Alanda Çıkan Yangın Ormana Sıçramadan Söndürüldü

Alanya'da Makilik Alanda Çıkan Yangın Ormana Sıçramadan Söndürüldü