Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

YETER ARTIK

Son günlerde artan terör olayları ve Hakkari Dağlıca’daki hain pusu toplumda derin üzüntü ve kaygı yarattı. Ülkenin zor günlerden geçtiğini, böyle günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu belirten AKP, CHP ve MHP Ant

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
YETER ARTIK

 

Son günlerde artan terör olayları ve Hakkari Dağlıca’daki hain pusu toplumda derin üzüntü ve kaygı yarattı.  Ülkenin  zor günlerden geçtiğini, böyle günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu  belirten AKP, CHP ve MHP Antalya İl Başkanları ile Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu Başkanı Abit Küçükarslan, halka sağduyu mesajı verdiler..

 Türkiye şehitlerine ağlıyor… Artan terör olayları toplumda büyük üzüntü ve kaygı yaratırken, Hakki Dağlıca’daki hain pusu yürekleri dağladı. Ülkenin geçtiği zor dönemde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu belirten AKP İl Başkanı Rıza Sümer,, CHP İl Başkanı Semih Esen, , MHP  İl Başkanı Ali Adnan Kaya  ile Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu Başkanı Abit Küçükaraslan, halka sağduyu çağrısı yaptılar..

 

Dış ve iç güçlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söyleyen AKP  Antalya İl Başkanı Rıza Sümer,’’ Biz sadece PKK ile savaşmıyoruz. Bütün iç ve dış güçler birleşti ülkemizi dağıtma, parçalama  derdindeler. Halkımızı sağduyuya davet ediyorum. Birliği ve beraberliği bozmamız lazım. Ülkede birlik ve beraberlik içerisinde olursak kimse bize zarar veremez’’dedi.

TÜRK MİLLETİ’NİN SORGULAMASI LAZIM

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarını Türk Milleti’nin sorgulaması gerektiğini söyleyen MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya,’’Bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. 2002 yılında Türkiye’nin başına bela olan AKP’nin çözüm süreci adı altında Türkiye’yi getirdiği nokta budur.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  televizyon kanalına çıkmış -400 milletvekili vermediniz ondan böyle oldu- diyor. 400 milletvekili çıkmadı diye mi oluyor bütün bunlar? Türk halkının bunu sorgulaması lazım’’dedi.

AKP PKK’YA SİLAH YARDIMINDA BULUNDU

AKP’yi PKK’ya silah yardımında bulunmakla suçlayan Kaya,’’Son 2 buçuk senedir uygulamaya konulan çözüm sürecinde PKK silah topladı. PKK silah toplarken, Türkiye Cumhuriyeti hükümeti neredeydi?  Ne iş yapıyordu?  17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını dahi yargılatmayan hükümet, çözüm süreci içerisinde PKK’nın silahlanmasına müsaade etmiştir.  İçimiz acıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet,  yaralı askerlerimize şifa diliyoruz. Basına verilen bilgiler doğrultusunda 16 şehidimiz olduğu söyleniyor. Dış kaynaklardan aldığımız bilgilere göre ise  55 şehit olduğu söyleniyor’’diye konuştu.

TERÖR SORUNUNUN BİRAN ÖNCE ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR

 CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen,’’ Kürt sorunu ile terör sorununu ayrı algılamak lazım. Ülkemizde terör sorununun biran önce çözülmesi gerekiyor. Tüm dünyada terörün olduğu yerlerde çözüm de belli. PKK’nın finans kaynaklarını kesmek lazım. Halkı kazanmak lazım. Halkın yanında olmak ve terör örgütlerine kaptırmamak lazım. Terörü kışkırtacak her türlü toplumsal olaylardan uzak durulması lazım’’dedi.

KÜÇÜKARSLAN, HERKESİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Meslek Odaları Eş Güdüm Kurulu Başkanı Abit Küçükarslan,’’Sözün bittiği yere geldik gibi gözüküyor. Çıkarlarını korumak için iç ve dış güçler ülkeyi kan gölüne çevirdiler. İktidarı elinde bulunduranları özellikle görevlerini yapmaya davet ediyoruz. Tabi ki bu yetmeyecek, tüm demokrasi güçlerini de barış, birlik ve demokrasi için bir arada olmaya mücadeleye çağıracağız. Herkese görev düşmektedir. Herkesi görevini yapmaya çağırıyoruz. Halkımız kenarda olanları izlememeli. Halkımız da üzerine ne görev düşüyorsa onu yapmalıdır. Herkesi demokrasi güçlerinin yanında yer almaya çağırıyoruz’’dedi. DENİZ TOPKAYA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor ipten döndü

Antalyaspor ipten döndü