Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Özel güvenlik terörü

Özel güvenlik terörü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Antalya Bölge Müdürlüğü’nün Haber Müdürü Sabri Çağlar ile Muhabiri Alparslan Çınar, dün çirkin bir saldırıya uğradı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giden gazeteciler ile otopark görevlisi arasında tartışma çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özel güvenlik terörü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Antalya Bölge Müdürlüğü’nün Haber Müdürü Sabri Çağlar ile Muhabiri Alparslan Çınar, dün çirkin bir saldırıya uğradı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giden gazeteciler ile otopark görevlisi arasında tartışma çıktı. Çağlar’ın kavgada parmağı kırıldı ve alçıya alındı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne haber yapmak amacıyla giden gazeteciler, otopark görevlisi tarafından önce engellendi, sonra tartaklandı. 

Edinilen bilgiye göre gazeteci Sabri Çağlar ile Alparslan Çınar, haber yapmak amacıyla gittikleri hastanenin Adli Tıp Kurumu bölümündeki otoparka otomobillerini park etmek istedi.  İsmi açıklanmayan otopark görevlisi gazetecilerin otomobilini park etmesini engellemek istedi. Önce gazetecilerin otomobillerine tekme atan, ardından gazetecilere yumrukla saldıran görevli, diğer gazetecilerin araya girmesiyle zor tutuldu. 

Konuya ilişkin hastane yönetiminin soruşturma başlattığı öğrenilirken, olayın ardından Çağlar’ın elindeki ağrı nedeniyle özel bir hastaneye gittiği ve elinin alçıya alındığı kaydedildi. Buradan meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve yapılan saldırıyı kınıyoruz. Adnan YILDIRIM

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhtar sabır diliyor

Muhtar sabır diliyor