Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Dikkat! Cevdet Yılmaz'dan kritik yeni vergi açıklaması

Dikkat! Cevdet Yılmaz'dan kritik yeni vergi açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, kripto ve borsa vergisi olmayacağını belirtirken genel vergi düzenlemelerinde değişiklik beklenmemesi gerektiğini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dikkat! Cevdet Yılmaz'dan kritik yeni vergi açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni vergi paketi ve finansal piyasalara yönelik olası düzenlemelere ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Bloomberg'e verdiği röportajda, kripto para ve borsa üzerine vergi çalışmalarının şu an için gündemlerinde olmadığını belirtti.

Kripto ve Borsa Vergisi Yok

Cevdet Yılmaz, borsa vergisi hakkında sorulan soruya, "Borsa vergisi şu anda gündemimizde yok. Bir dönem bu konu tartışıldı, ancak şu anda gündemimizde değil" diyerek, kripto para vergisinin de gündemde olmadığını ekledi. Bu açıklamalar, piyasalarda olası bir vergi düzenlemesi endişesi yaşayan yatırımcılara rahatlatıcı bir mesaj olarak yorumlandı.

Genel Vergi Düzenlemeleri

Yılmaz, genel vergi oranlarına yönelik herhangi bir değişikliğin beklenmemesi gerektiğini belirtti. Özellikle istisna ve muafiyetlerin daraltılması üzerinde durulacağını ifade eden Yılmaz, bu yıl için ilk vergi paketi gibi büyük çaplı bir düzenlemenin planlanmadığını vurguladı. Yılmaz, “Önümüzdeki süreçte esas konumuz istisna ve muafiyetleri mümkün olduğunca daraltmak. Bundan sonra genel vergi oranlarında, kanuni vergi oranlarında çok değişiklik beklememek gerekir” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Leyla 3. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Leyla 3. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?