Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi MÜSİAD’dan Elvan’a destek çağrısı

MÜSİAD’dan Elvan’a destek çağrısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, Ulaştırma eski bakanı Lütfi Elvan'ın Antalya'dan aday gösterilmesinin, Antalya açısından büyük önem taşıdığını belirterek, destek verilmesi yönünde çağrıda bulund

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MÜSİAD’dan Elvan’a destek çağrısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, Ulaştırma eski bakanı Lütfi Elvan'ın Antalya'dan aday gösterilmesinin, Antalya açısından büyük önem taşıdığını belirterek, destek verilmesi yönünde çağrıda bulundu.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Sedir Restorant'ta yapılan basın toplantısında, 29 Mayıs'ta Akra Barut Hotel'de konuşmacı olarak Prof. Dr. Kerem Alkin'in katılacağı Ekonomi Ajandası konulu konferansa katılım davetinde bulunuldu. Ekonomik ve siyasi olaylara ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Resul Lekesiz, kamu yatırımlarının neredeyse yarısına sahip Ulaştırma Bakanlığı'nın önemine değinerek, Ulaştırma eski bakanı Lütfi Elvan'ın Antalya'dan aday gösterilmesi ve seçim sonrasında yeniden bakanlığa getirilmesinin Antalya için çok büyük kazanç olacağını savundu. Umutlarının da tek başına iktidarın devamı yönünde olduğunu belirten Lekesiz, Türkiye'de turist başına gelirin 600-700 dolardan 1000 dolara çıkabilmesi için Antalya'da çevre yolları, üçüncü havalimanı, Türkiye'nin iç bölgeleriyle hızlı tren bağlantısı, kruvaziyer liman yatırımlarının büyük önem taşıdığını da anlattı. Lütfi Elvan'ın bakanlığı konusunda siyasi-politik düşüncelerin bir kenara bırakılması gerektiğini belirten Lekesiz, bu icracı bakanlığa Antalyalının sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Lekesiz, "Her açıdan tarım veya turizm, bu bakanlığın Antalya'da olması, Antalya'yı uçuracaktır. İster bağımsız, ister hangi partiden olursa olsun Antalya için çok önemlidir" dedi. (DHA)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'den dayak tepkisi

MHP'den dayak tepkisi