Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Kredi kartı limitini 99.000 TL'ye nasıl düşürebilirsiniz?

Kredi kartı limitini 99.000 TL'ye nasıl düşürebilirsiniz?

Kredi kartı limitini azaltmanın birkaç yolu bulunmaktadır. Bankanızla iletişime geçerek, kredi kartı limitinizi düşürmek istediğinizi belirtebilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kredi kartı limitini 99.000 TL'ye nasıl düşürebilirsiniz?
KAYNAK: Haber Merkezi

Savunma Sanayi paketi kapsamında, kredi kart limiti 100 bin TL olan vatandaşlardan yıllık 750 TL katkı payı alınması planlanıyor. Peki, kredi kartı limitinizi 99.000 TL'ye çekerek bu ücretten nasıl kurtulabilirsiniz? İşte detaylar ve limit düşürme yöntemleri.

Kredi kartı limitinizi nasıl 99.000 TL'ye çekersiniz?

Savunma Sanayi paketine göre, kredi kartı limiti 100 bin TL'yi aşan tüm kart sahiplerinden 750 TL yıllık katkı payı alınacak. Bu düzenleme ile 100 bin TL üzeri limiti olan yaklaşık 62 milyon kredi kartı sahibinden toplamda 46,5 milyar TL katkı bekleniyor. Bu katkı, savunma sanayisine yaklaşık 1 milyar 300 milyon dolar ek finansman sağlayacak. Halk TV Hafta Sonu Ana Haber sunucusu Ekrem Açıkel, bu katkı payından nasıl kaçınılabileceğini canlı yayında izleyicilere anlattı. Peki, limitinizi nasıl 99.000 TL'ye düşürebilirsiniz?

Kredi kartı limitini 99.000 TL'ye nasıl düşürebilirsiniz?

Adım adım limit düşürme yöntemi

Kredi kartı limitinizi 100 bin TL'nin altına çekmek için izlemeniz gereken adımlar oldukça basit. Ekrem Açıkel'in açıklamalarına göre, bu adımları takip ederek yıllık 750 TL katkı payından kurtulabilirsiniz:

Bankanızla iletişime geçin

İlk adım olarak bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet şubesine giriş yaparak kredi kartı limitinizi inceletin. Burada limit düşürme seçeneğini arayın.

Limit düşürme işlemi yapın

Bankanızın internet şubesi veya mobil uygulaması üzerinden limit düşürme seçeneğini seçerek, kart limitinizi 99.000 TL'ye çekin.

Borcunuzun yeni limitin altında olduğuna dikkat edin

Bu işlemi gerçekleştirmeden önce, kredi kartınızdaki borcunuzun yeni limitin altında olması gerektiğini unutmayın. Borcunuz limitinizin üzerinde ise işlem tamamlanamaz.

Düzenli ödeme ve kredi puanı önemli

Limit düşürme işleminizi kolaylaştıracak en önemli faktörlerden biri, düzenli ödeme yapmanız ve kredi puanınızın yüksek olmasıdır. Düzenli ödeme alışkanlığınız, bankanızın size güvenle limit düşürme imkânı tanımasına yardımcı olur.

Dikkatli limit belirleyin

Kart limitinizi düşürürken dikkatli olun, çünkü belirlediğiniz yeni limit sıklıkla değiştirilemez. İleride ihtiyaç duyabileceğiniz limit artışını göz önünde bulundurarak doğru kararı verdiğinizden emin olun.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe'nin Yeni Transferleri 6 Golle Katkı Sağladılar

Göztepe'nin Yeni Transferleri 6 Golle Katkı Sağladılar