Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi İstanbul’da 1 milyon TL altında arsa! Deniz ayağınızın altında

İstanbul’da 1 milyon TL altında arsa! Deniz ayağınızın altında

İstanbul'da konut fiyatlarının yükselmesi arsa alımlarını arttırıyor. Özellikle Şile'deki denize yakın arsalar, 1 milyon TL'nin altında satışa sunuluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul’da 1 milyon TL altında arsa! Deniz ayağınızın altında
KAYNAK: Haber Merkezi

Konut fiyatlarının hızla yükseldiği İstanbul'da, arsa alımları vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Özellikle 1 milyon TL’nin altında satışa çıkarılan arsalar, yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor.

Konut fiyatlarının yükselmesi arsaya yönlendirdi

İstanbul’da konut fiyatlarındaki hızlı artış, vatandaşları alternatif yatırım alanlarına yönlendirdi. Bu doğrultuda birçok kişi, özellikle Şile gibi bölgelerdeki arsa fırsatlarını değerlendiriyor. Ancak talebin artmasıyla birlikte uygun fiyatlı arsa bulmak da giderek zorlaştı. Özellikle 1 milyon TL’nin altındaki arsalar, artık nadir hale geldi.

Devletin arsa satış ihaleleri çözüm olabilir

Uygun fiyatlı arsa bulmakta zorlanan yatırımcılar, devletin düzenlediği arsa satış ihalelerine ilgi göstermeye başladı. Milli Emlak tarafından düzenlenen bu ihalelerde, özellikle İstanbul’da denize yakın bölgelerdeki arsalar dikkat çekiyor.

Denize Yakınlığıyla Dikkat Çeken Şile Arsaları

Şile’de satışa çıkarılan arsalar, denize olan yakınlıkları ve uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan ilanlara göre, Şile’de imara açık olan arsalar 1 milyon TL’nin altında satışa sunuluyor. Bu arsalar, yatırımcıların ilgisini çekerken, İstanbul’da konut almakta zorlananlar için cazip bir alternatif sunuyor.

Şile'deki arsa fiyatları

Milli Emlak, Şile’de iki imara açık olmak üzere üç taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı. İmara açık olan arsaların biri 930 bin TL’den satışa sunulurken, denize kısa mesafede bulunması yatırımcılar için cazip hale getiriyor. Ayrıca imara açık olmayan bir tarla ise 950 bin TL’den ihaleye çıkacak.

İhaleler 9 gün sonra

Söz konusu ihaleler 9 gün sonra gerçekleştirilecek. Arsalar, yatırımcılara denize yakın ve uygun fiyatlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da patenle tehlikeli yolculuk: Yürekleri ağza getiren anlar

Antalya'da patenle tehlikeli yolculuk: Yürekleri ağza getiren anlar