Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Kimliğini hayat kadınına sattılar !

Kimliğini hayat kadınına sattılar !

Antalya’da akla hayale gelmez bir dolandırıcılık olayı yaşandı. 25 yaşındaki Gülden G. nin evlendikten sonra nüfus müdürlüğüne iade ettiği eski kimliğinin bir hayat kadınına satıldığı ortaya çıktı. Olaya karışan biri kadın iki nüfus memuruna soruşturma ba

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kimliğini hayat kadınına sattılar !

Antalya’da akla hayale gelmez bir dolandırıcılık olayı yaşandı. 25 yaşındaki Gülden G. nin evlendikten sonra nüfus müdürlüğüne iade ettiği eski kimliğinin bir hayat kadınına satıldığı ortaya çıktı. Olaya karışan biri kadın iki nüfus memuruna soruşturma başlatıldı..

 

Akıllara durgunluk veren olay şöyle gelişti. Gülden G. (26) Kasım ayında Taner G. (36) ile evlendi. Gülden G., düğünün ardından kimliğini değiştirmek üzere Muratpaşa Nüfus Müdürlüğü’ne gitti.. Nüfus Müdürlüğü’nden yeni kimliğini alan Gülden G.’nin evine bir hafta önce polis ekipleri geldi. Gülden G.’nin kimlik bilgilerinin başkası tarafından kullanıldığını bildiren polis, polis merkezine giderek ifade vermesini istedi.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Gülden G., nüfus müdürlüğünde bıraktığı eski kimliğinin hayat kadınlığı yapan A.B. tarafından kullanıldığını öğrenince büyük şok yaşadı.. Olay üzerine Gülden G., kimliğini kullanan A.B. ile nüfus müdürlüğünde görevli kadın memur S.A. ve Z.C. adlı erkek memurdan şikayetçi oldu. A.B. hakkında ‘Başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanılması’, S.A. ve Z.C. hakkında ise ‘Görevi kötüye kullanma’ suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.

GENÇ KADIN ŞOK OLDU

Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Gülden G., “Polis kapımıza geldiğinde çok şaşırdık. ‘Kimliğinizi kaybettiniz mi?’ diye sordular. Kimliğimi gösterdim. Bir dolandırıcılık olayıyla ilgili ifade vermem gerektiğini söylediler. Karakolda bir poşet içinde eski kimliğimi gösterdiler. Her şeyi orada öğrendik. Bir hayat kadını kimliğimi kullanırken yakalanmış. Benim resmimi çıkarıp kendi resmini yapıştırmış. Sahte olduğunu anlaşılınca bana ulaşmışlar. Kimliğimi kullanan hayat kadını ve kimliğimi teslim ettiğim memurlara dava açacağım” dedi.(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pamuk tarlada kaldı

Pamuk tarlada kaldı