Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Barış ve kardeşlik için aday oldu

Barış ve kardeşlik için aday oldu

Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi’nin 29 Kasım Pazar günü(yarın) gerçekleşecek olan genel kurultayı için başkan adaylığını açıklayan Selçuk Koçnebioğulları, “Alevi Bektaşi felsefesinin temel değerlerinden barış sevgi ve hoşgörünün daha ön planda olma

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barış ve kardeşlik için aday oldu

Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi’nin 29 Kasım Pazar günü(yarın) gerçekleşecek olan genel kurultayı için başkan adaylığını açıklayan Selçuk Koçnebioğulları, “Alevi Bektaşi felsefesinin temel değerlerinden barış sevgi ve hoşgörünün daha ön planda olması için elinden geleni yapacağını söyledi.  

CHP üyesi  ve Alevi Kültür Dernekleri eski denetleme kurulu üyesi Selçuk Koçnebioğulları, 29 Kasım Pazar günü(yarın) Kızılarık Cemevi’nde yapılacak olan Alevi Kültür Derneği Antalya Şubesi  Genel Kurulu için başkan adaylığını açıkladı. Yarın saat 10.00’da başlayacak olan genel kurulla ilgili açıklama yapan Koçnebioğulları, Alevi Kültür Dernekleri’nde barış ve kardeşliğin sürdürülebilmesi için aday olduğunu belirtti.

Alevi Bektaşi felsefesinin temel değeri olan barış ve hoşgörünün daha ön plana çıkması için çalışmalarına devam edeceğini söyleyen  Selçuk Koçnebioğulları,” Sosyal Kültürel faaliyetler ile Alevi Bektaşi felsefesinin toplumun tüm kademelerine doğru anlatılmasını sağlamak ve Cemevi’nin daha etkin bir şekilde değerlendirilmesini canların ikinci evi olarak benimsemesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

Başkan seçildiği takdirde üyelerin her mecrada hak ve özgürlüklerini savunmaya devam edeceğini dile getiren Koçnebioğulları, “Alevi Bektaşi felsefesine gönül vermiş tüm üyelerimizin bu anlamda desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu. TUĞÇE SARAÇ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşte sinek yuvası!

İşte sinek yuvası!