Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim MEB YKS Deneme Sınavlarının Tarihleri ve Detayları Açıklandı!

MEB YKS Deneme Sınavlarının Tarihleri ve Detayları Açıklandı!

MEB tarafından yapılacak YKS deneme sınavlarının tarihleri belli oldu. TYT, AYT ve YDT sınavlarına ilişkin detaylar ve sınav giriş bilgileri haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MEB YKS Deneme Sınavlarının Tarihleri ve Detayları Açıklandı!
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), YKS deneme sınavlarının tarihlerini duyurdu. OGM Materyal web sitesi üzerinden yapılacak olan çevrim içi deneme sınavları TYT, AYT ve YDT için ayrı günlerde gerçekleştirilecek. TYT deneme sınavı 25 Mayıs 2024 tarihinde, AYT denemesi 26 Mayıs 2024 tarihinde ve YDT denemesi ise 27 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. Adaylar, sınavlara 10:00-20:00 saatleri arasında giriş yapabilecek.

MEB YKS Deneme Sınavı Giriş Ekranı İçin Detaylar

Yalnızca 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar MEB YKS deneme sınavına katılabilecek. Öğrenciler EBA şifreleri ile mezun olanlar ise e-Devlet şifreleri ile sınavlara erişim sağlayacak. MEB YKS deneme sınavı giriş ekranına erişmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

MEB YKS DENEME SINAVI GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sonuçlar ve Sıralamalar

Öğrenciler, belirtilen tarihlerde 10:00-20:00 saatleri arasında istedikleri zaman diliminde sınava girebilecekler. Sonuçlar, sıralamalar ve puanlar 28 Mayıs 2024 tarihinde saat 10:00 itibarıyla yine aynı sistem üzerinden erişime açılacak. Deneme sınavının soru çözümleri ise sonuçların açıklanmasının ardından Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün Youtube kanalında yayınlanacak. Ayrıca, Youtube üzerinden uzmanlar tarafından öğrenciler için rehberlik yayını yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye yem üretiminde Avrupa birincisi! Tam 78 milyon ton

Türkiye yem üretiminde Avrupa birincisi! Tam 78 milyon ton