Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya New York Metro Saldırısında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 5 Kişi Yaralandı

New York Metro Saldırısında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 5 Kişi Yaralandı

ABD'nin New York kentindeki bir metro istasyonunda yaşanan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Saldırganın yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
New York Metro Saldırısında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 5 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

ABD'nin New York kentindeki Bronx'taki bir metro istasyonunda yaşanan kavgada bir kişi silahını çekerek ateş açtı. Olay sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Metro, Mount Eden Ave istasyonuna yanaştığında iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi silahını çıkararak ateş açtı. Saldırı sonucunda 6 kişi yaralandı ve bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yetkililerden Açıklama Geldi

New York Polis Departmanı (NYPD) Sözcüsü Michael M. Kemper yaptığı açıklamada, yaşları 14 ile 71 arasında değişen 6 kişinin hastanelere kaldırıldığını, 34 yaşındaki bir kişinin ise hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. Kemper, saldırının tesadüfi olmadığını ve iki grup arasındaki kavga sonucu meydana geldiğini ifade etti.

Polis ekipleri, olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın peşine düştü. Bilgisi olan herkesin polis departmanına ulaşması istendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB: Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 5 P*K/Y*G’li ter*rist etkisiz hale getirildi

MSB: Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 5 P*K/Y*G’li ter*rist etkisiz hale getirildi