Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Almanya'da 2 Türk'ün Öldüğü Yangın Olayında Soruşturma Başlatıldı

Almanya'da 2 Türk'ün Öldüğü Yangın Olayında Soruşturma Başlatıldı

Almanya'nın Eberswalde kentinde, iki Türk vatandaşının hayatını kaybettiği yangınla ilgili savcılık, kundaklama şüphesiyle soruşturma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Almanya'da 2 Türk'ün Öldüğü Yangın Olayında Soruşturma Başlatıldı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Almanya'nın Brandenburg Eyaleti'ne bağlı Eberswalde kentinde, geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen yangında Emine Çoban ve oğlu Umut Can Çoban hayatını kaybetti. 

Yangın, Friedrich-Ebert Caddesi'ndeki çok katlı bir binada gece geç saatlerde başladı. Yangının başladığı binanın alt katında tadilatta olan bir berber dükkanının bulunduğu belirtildi. Yangının elektrik tesisatından çıkmış olabileceği iddiaları ortaya atılmıştı.

Savcılıktan Açıklama

Brandenburg Eyalet Savcılığı Sözcüsü Ingo Kechichian, Alman RBB televizyonuna yaptığı açıklamada, yangının kundaklama şüphesiyle soruşturulduğunu doğruladı. Kechichian, yangının teknik bir arızadan kaynaklanmadığını, kasıtlı bir eylem olduğunu varsaydıklarını ifade etti. Ancak, adli tıp işlemlerinin henüz tamamlanmadığını ve bu nedenle olayla ilgili daha fazla detay veremeyeceklerini belirtti.

Yaralılar ve Kurtarma Çabaları

Yangında dördü ağır olmak üzere toplam altı kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alınmaya devam ediliyor. Olayın ardından yapılan kurtarma çalışmaları ve yangın söndürme çabaları, itfaiye ve acil servis ekipleri tarafından yürütüldü.

Soruşturma Süreci

Savcılık, yangının nedeni ve kundaklama olasılığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırmalarını sürdürüyor. Yangının çıkış nedeni ve sorumlularının kimliği konusunda kamuoyuna ilerleyen günlerde daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Hırsız Baklavacının Camını Kırdı Polis Müdahale Etti!

Antalya'da Hırsız Baklavacının Camını Kırdı Polis Müdahale Etti!