Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Netanyahu ve Biden Salı Günü Buluşacak

Netanyahu ve Biden Salı Günü Buluşacak

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile Salı günü bir araya gelecek. Netanyahu’nun Çarşamba günü ABD Kongresi'nde konuşma yapması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netanyahu ve Biden Salı Günü Buluşacak
KAYNAK: İHA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’yi ziyaret etmeye hazırlanıyor. İsrail Başbakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Netanyahu'nun Salı günü ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geleceği ifade edildi.

Bu önemli buluşma, iki liderin son dönemdeki en kritik görüşmelerinden biri olacak.

ABD Kongresi'nde Konuşma Yapacak

Netanyahu’nun Çarşamba günü ise ABD Kongresi'nde bir konuşma yapması bekleniyor. Netanyahu’nun yarın sabah saatlerinde ABD'ye hareket edeceği belirtildi. Bu ziyaret, İsrail ve ABD arasındaki stratejik işbirliğini ve ortak konuları ele almak için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Biden'ın Covid-19 Durumu

Beyaz Saray tarafından 18 Temmuz’da yapılan açıklamada, 81 yaşındaki Biden’ın Las Vegas'ta katıldığı etkinliğin ardından Covid-19 testinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. Biden’ın aşılı olduğu ve hafif semptomlar gösterdiği belirtilmiş, Delaware eyaletinde karantinaya gireceği ve bu süre zarfında tüm görevlerini tam olarak yerine getirmeye devam edeceği vurgulanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güle güle Mamuko

Güle güle Mamuko