Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Meksika Otis Kasırgası etkisi altında

Meksika Otis Kasırgası etkisi altında

Meksika'nın güneyi, son derece güçlü kategori 5 seviyesindeki Otis Kasırgası'nın etkisi altında. Kasırganın vurduğu Guerrero eyaletinde yer alan Acapulco kenti, şiddetli rüzgarlar ve yoğun yağışlarla karşı karşıya kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meksika Otis Kasırgası etkisi altında
KAYNAK: İHA

Meksika'nın güneyi, son derece güçlü kategori 5 seviyesindeki Otis Kasırgası'nın etkisi altında. Kasırganın vurduğu Guerrero eyaletinde yer alan Acapulco kenti, şiddetli rüzgarlar ve yoğun yağışlarla karşı karşıya kaldı. Rüzgarlar saatte 270 kilometreye kadar çıkarken, kıyı bölgelerinde ciddi dalga ve sel tehlikeleri yaşanıyor.

ABD Ulusal Kasırga Merkezi (NHC), Otis Kasırgası'nın Cuma günü Guerrero ve Oaxaca eyaletlerinin batı kıyılarında 20 inçe kadar yağış getirebileceğini açıkladı. Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, riskli bölgelerde yaşayanları acil durum merkezlerine gitmeleri ve nehir kenarları gibi tehlikeli bölgelerden uzak durmaları konusunda uyardı. Guerrero eyaletinde kasırga nedeniyle okullar tatil edilirken, Acapulco'da askerler kıyı bölgelerini denetliyor.

8895b0bc-diaf3nu9vstxdz9vd1tjfa

aw050347-05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Genç adamın kalp tümörü serüveni

Genç adamın kalp tümörü serüveni