Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD Başkanlık Seçimi: Kamala Harris'e Destek Artıyor

ABD Başkanlık Seçimi: Kamala Harris'e Destek Artıyor

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı Kamala Harris, halk nezdinde daha olumlu bir bakış açısına sahip.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD Başkanlık Seçimi: Kamala Harris'e Destek Artıyor
KAYNAK: Anadolu Ajansı

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde Kamala Harris'e yönelik olumlu görüşlerin arttığı ortaya çıktı. 

Associated Press ve NORC Halkla İlişkiler Merkezi tarafından yapılan ankette, seçmenlerin Harris'e dair olumlu bakış açısının adaylığını açıkladığı günden bu yana önemli ölçüde iyileştiği görüldü.

Anket Sonuçları Ne Diyor?

12-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ankete katılan 1771 kişiden yarısına yakını, Kamala Harris'in iyi bir başkan olacağını düşünüyor. Seçmenlerin %44'ü ise Harris'in adaylığına olumsuz yaklaşıyor. Öte yandan, Cumhuriyetçi aday Donald Trump için bu oranlar daha farklı. Katılımcıların yalnızca %36'sı Trump'ın iyi bir başkan olacağını düşünürken, her 10 kişiden 6'sı Trump'a olumsuz bakıyor.

Bağımsız Seçmenlerin Görüşleri

Anket sonuçlarına göre, bağımsız seçmenler de Harris'i, Trump'a göre biraz daha olumlu değerlendiriyor. Ancak dikkat çeken bir diğer bulgu, bağımsızların büyük bir kısmının her iki aday hakkında da olumsuz görüşlere sahip olması.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Psikologdan kritik uyarı: Çocukların yanında haber izlemeyin

Psikologdan kritik uyarı: Çocukların yanında haber izlemeyin