Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail, insani ara biter bitmez Gazze Şeridi'ni vurdu!

İsrail, insani ara biter bitmez Gazze Şeridi'ni vurdu!

İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes saat 08.00 itibariyle sona erdi. İsrail Savunma Kuvvetleri, insani aradan sonra savaş uçaklarıyla Gazze Şeridi'ni vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail, insani ara biter bitmez Gazze Şeridi'ni vurdu!

İsrai̇l ile Hamas arasında bir hafta süren ateşkes bu sabah (01 Aralık 2023) saat 08.00 itibariyle bitti.  İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), insani aranın sona ermesinin ardından savaş uçaklarıyla Gazze Şeridi'ni vurduğunu duyurdu.

john-kirbyjohn-kirby

ABD, Kalıcı Ateşkesi Desteklemiyor

Öte yandan ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, dün yaptığı açıklamada, ABD’nin Gazze Şeridi’nde yedinci gününde olan insani aranın uzatılmasını desteklediklerini ancak kalıcı bir ateşkesten yana olmadıklarını söyledi. Kriby, "Bu aralar sona erdiğinde tekrar saldırıya geçme niyetinde olduklarını çok açık bir şekilde söylediler. Bu kararı verirken, ihtiyaç duydukları araç ve kabiliyetler, silah sistemleri ve şehir savaşı açısından sunabileceğimiz tavsiye ve perspektifler açısından ABD'den destek bulmaya devam edecekler" açıklamasını yaptı.

ABD, İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyine yönelik saldırı planlarını orada bulunan sivillerin ihtiyaçları ve hayatları konusunda önlemler almadığı sürece bunu desteklemediğini belirten Kirby, ABD'nin şu anda insani aranın daha da uzatılmasını desteklediğini ancak ABD'nin kalıcı bir ateşkesi desteklemediğini açıkladı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
81 ilde ayda 6 bin TL'ye ev sahibi olma kampanyası başlatıldı

81 ilde ayda 6 bin TL'ye ev sahibi olma kampanyası başlatıldı