Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail Helikopteri Gazze’de Düştü: 2 Asker Hayatını Kaybetti

İsrail Helikopteri Gazze’de Düştü: 2 Asker Hayatını Kaybetti

İsrail Savunma Kuvvetleri, Gazze Şeridi'nde bir helikopterin düşmesi sonucu iki askerin hayatını kaybettiğini ve yedi askerin yaralandığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Helikopteri Gazze’de Düştü: 2 Asker Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze Şeridi'nin güneyinde yaşanan helikopter kazası sonucunda iki askerin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Açıklamaya göre, olay Refah kenti yakınlarında, ağır yaralı bir askerin tahliyesi için gönderilen UH-60 Black Hawk tipi helikopterin iniş yaptığı sırada meydana geldi.

Kaza gece saatlerinde oldu

Kaza, yerel saatle 00.30 sıralarında gerçekleşti. Kazada 37 ve 38 yaşlarındaki iki asker hayatını kaybederken, yedi askerin de yaralandığı bildirildi. Yaralı askerlerin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı açıklandı.

Helikopterin vurulmadığı tespit edildi

İlk incelemelerde, helikopterin düşüşüne herhangi bir saldırının neden olmadığı ve olayın alçak irtifada meydana gelen bir kaza olduğu belirtildi. Helikopter ciddi şekilde hasar alırken, kazanın kesin nedenine ilişkin araştırmalar devam ediyor.

Soruşturma sürüyor

İsrail Savunma Kuvvetleri yetkilileri, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. Olayın, bölgedeki tansiyonun yüksek olduğu bir döneme denk gelmesi ise dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da telefon için arkadaşını öld*ren sanığa haksız tahrik indirimi

Adana'da telefon için arkadaşını öld*ren sanığa haksız tahrik indirimi