Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İran Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı kargo gemisine el konulması iddialarını reddetti

İran Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı kargo gemisine el konulması iddialarını reddetti

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Yemen'deki Husilerin Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı bir kargo gemisine el koymasıyla ilgili iddiaları "asılsız" olarak nitelendirdi. Kenani, söz konusu olayın ardında İran'ın olduğu yönündeki suçlamaları reddederek, bu tür iddiaların gerçek dışı ve siyasi amaçlarla kullanıldığını ifade etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İran Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı kargo gemisine el konulması iddialarını reddetti
KAYNAK: Haber Merkezi

Başkent Tahran'da düzenlediği basın toplantısında, İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı bir kargo gemisinin el konulmasıyla ilgili suçlamaları reddetti. Kenani, olayın ardında İran'ın olmadığını vurgulayarak, suçlamaları "asılsız" olarak nitelendirdi. İran Dışişleri Sözcüsü, bu tür iddiaların İran'a yönelik suçlamalara hizmet ettiğini belirterek, İsrail'in içinde bulunduğu zor durumdan kaçmak için bu tür senaryoları ortaya attığını ifade etti.

Kenani, bölgedeki direniş gruplarının İran'ın komutası altında olmadığını ve kendi halkları ve hükümetleri adına hareket ettiklerini belirtti. Ayrıca, ABD'nin İsrail'e verdiği destekle bölgedeki çatışmaların devam ettiğini ve bu durumun uluslararası tepkilere neden olduğunu dile getirdi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, bölgedeki çatışmaların sona ermesi için ABD'nin olumsuz tutumunun değişmesi gerektiğini söyledi.

Kenani, Filistin'e yönelik insani yardım ve ablukanın kaldırılması konularında da açıklamalarda bulunarak, ABD'nin bu konudaki tutumunu eleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hangi kumaş ne zaman giyilmeli? Kumaş çeşitleri hangi kıyafetlerde kullanılır?

Hangi kumaş ne zaman giyilmeli? Kumaş çeşitleri hangi kıyafetlerde kullanılır?