Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İngiltere’de Ev Sahibi Kiracılardan Cins*l İlişki Talep Ettiği İçin Tutuklandı

İngiltere’de Ev Sahibi Kiracılardan Cins*l İlişki Talep Ettiği İçin Tutuklandı

İngiltere’de 73 yaşındaki Frederick Allard, genç kadın kiracılardan kira indirimi karşılığında kendisiyle cins*l ilişkiye girmelerini talep ettiği için iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İngiltere’de Ev Sahibi Kiracılardan Cins*l İlişki Talep Ettiği İçin Tutuklandı
KAYNAK: Haber Merkezi

İngiltere’de 73 yaşındaki Frederick Allard, genç kadın kiracılardan kira indirimi karşılığında kendisiyle cins*l ilişkiye girmelerini talep ettiği için iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Allard, yalnızca kadınlara kiraladığı evinde üç savunmasız kadına cins*l tac*zde bulunmakla suçlandı.

Allard, genç kiracılarına “evde kalmak istiyorlarsa istediği her şeyi her an yapmaya hazır olmaları” konusunda mesajlar gönderdi. Ayrıca, bir başka kiracısına da or*l s*ks teklifinde bulunduğu yazışmalar ortaya çıktı. İstismar ettiği kiracılarını video kaydına aldığı ve bu görüntülerin yetkililer tarafından ele geçirildiği belirtildi.

30 ay hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı

Allard’ın Tidworth, Wiltshire’daki 6 odalı evinde bir pansiyon işlettiği ve yaşları 19 ila 25 arasında değişen birçok genç kadına c*nsel tac*Tzde bulunduğu tespit edildi. Salisbury Mahkemesi, Allard’ın 30 ay hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süleyman Şahin Türkiye Şoför Federasyonu Seçimlerine Hazırlanıyor

Süleyman Şahin Türkiye Şoför Federasyonu Seçimlerine Hazırlanıyor