Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor İngiltere İrlanda deplasmanında 2-0 galip geldi

İngiltere İrlanda deplasmanında 2-0 galip geldi

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup mücadelesinde İngiltere, İrlanda karşısında üstün bir performans sergileyerek 2-0'lık galibiyet aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İngiltere İrlanda deplasmanında 2-0 galip geldi
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta oynanan karşılaşmada İngiltere, İrlanda'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısında bulduğu gollerle rakibine üstünlük kuran İngiltere, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Declan Rice ve Jack Grealish fark yarattı

Karşılaşmaya hızlı başlayan İngiltere, henüz 11. dakikada Declan Rice'ın attığı golle öne geçti. Orta sahada yaptığı kritik müdahalelerle dikkat çeken Rice, aynı zamanda maçın en önemli oyuncularından biri oldu. 26. dakikada ise Jack Grealish, savunmanın hatasını affetmeyerek farkı ikiye çıkardı ve takımına rahat bir nefes aldırdı.

Yunanistan, Finlandiya'yı farklı geçti

Aynı grupta oynanan diğer mücadelede Yunanistan, sahasında Finlandiya'yı 3-0'lık net bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla Yunanistan, grupta iddiasını sürdürdü ve bir sonraki maçlar öncesi moral kazandı.

İngiltere'nin sıradaki rakibi Finlandiya

İngiltere, Uluslar Ligi'ndeki bir sonraki maçında 10 Eylül Salı akşamı kendi sahasında Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. İngiliz ekibi, bu maçtan da galip gelerek gruptaki liderliğini perçinlemek istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA Uluslar Ligi'nde Almanya Farklı Kazandı

UEFA Uluslar Ligi'nde Almanya Farklı Kazandı