Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İki Kafa ve Bir Vücut: CinseI OrganIarı Bile Ortak

İki Kafa ve Bir Vücut: CinseI OrganIarı Bile Ortak

Sing kardeşlerin inanılmaz öyküsü ağızları açık bırakıyor. Bir bedende sıkışmış hayatlarında cinsel organları bile ortak. Yapışık kardeşlerin hayatından kesitler.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İki Kafa ve Bir Vücut: CinseI OrganIarı Bile Ortak

SÜLEYMAN GEZİCİ

Dünya üzerinde ikiz yapışık olarak dünyaya geliyor. Bu haberde ele aldığımız Sing kardeşler, diğer yapışık ikizlerden biraz daha farklı. Görenin bir daha dönüp baktığı Sign kardeşler tek bir vücuta iki, dört kol, iki bacak ve tek cinsel organla hayatını sürdürüyor. Memur olarak çalışan ve 20 yaşına giren Sing kardeşler, şimdi ise aynı kadınla evlenmenin hayalini kuruyor.

sss-2

YAPIŞIK KARDEŞLER

Dünya üzerindeki en nadir vakalardan biri olan Sohna ve Mohna Sing kardeşleri görenler gözlerine inanamıyor. Hindistan'ın Delhi şehrinde yoksul bir ailenin çocukları olarak 2003 yılında dünyaya gelen yapışık kardeşler bir mide, bir karaciğer, bir cinsel organ ve bir özel bölgeyi ortak paylaşıp kalpleri, akciğerleri ve beyinleri ise ayrı olarak kullanıyor. 4 kolu ve 2 bacağı mükemmel bir uyum içerisinde koordine eden yapışık kardeşlerin inanılmaz hayatı, yaşama sevgisini gözler önüne seriyor. Hindistan'ın Delhi şehrinde yoksul bir ailenin çocukları olarak 2003 yılında dünyaya gelen yapışık kardeşleri, doğum sonrası ailesi terk etti. Ülkedeki bir dernek tarafından büyütülen yapışık ikiz kardeşler 20 yaşına bastı. Adeta görünmez bir çizgi tarafından ortadan ikiye ayrılmış olan yapışık ikizlerin; sol bacağını Mohna, sağ bacağını ise diğer kardeşi Sohna hissediyor ve kontrol ediyor. Vücutlarının ortasındaki bir bölgeye dokunulduğunda ise iki kardeş birden hissediyor. 

TEK BEDENDE KUSURSUZ İKİ BEYİN

111-3

İki bacağı ve dört kolu beraber taşıyan kardeşler, adeta kusursuz bir uyum içerisinde hayatlarını sürdürüyorlar. Elektrik mühendisliği okuyan ve memur olan ikiz kardeşler, işlerine elektrikli araçlarıyla gidiyor.

YAPIŞIK KARDEŞLER ARABA BİLE KULLANIYOR

Yolda araç kullanırken kardeşlerden biri frenden, biri gazdan sorumlu. Direksiyonu ise birlikte kontrol ediyorlar.

İKİ BEYİN TEK MAAŞ

YouTuber Ruhi Çenet'in sorularını yanıtlayan Hintli kardeşler; tek maaş aldıklarını belirterek, tek cüzdanlarının olduğunu söylüyorlar.

AYNI KADINLA EVLENMEK İSTİYORLAR

Cinsel organları ortak olan ve aynı hissiyatı yaşayan Mohna ve Sohna evlilik konusuna sıcak baktıklarını söylerken, aynı kişiyle evlenmek istediklerini belirtiyor. "25 yaşından sonra aynı kişiyle evlenmek istiyoruz" diyen kardeşler, hep birlikte olduklarından dolayı aralarında bir kıskançlığa gerek olmadığını açıklıyor. Bir keresinde ikisinin de aynı kızdan hoşlandığını anlatan Mohna ve Sohna kardeşler, çalışma şartlarının yoğunluklarından dolayı şu an için kız arkadaşa ayıracak zamanlarının olmadığını söylüyor.

YEDİKLERİ BİRBİRİNİ ETKİLİYOR

Tek bir bedene sıkışmış iki kardeşin kaderleri de birbirine adeta kenetlenmiş durumda. Kan dolaşımları aynı olduğu için ikizlerden biri şekerli gıda yediği zaman diğerinin de kan şekeri yükselebiliyor. Öyle ki birinin beyin ölümü gerçekleşirse diğer kardeşin de yaşaması beklenmiyor.

BİR HEDİYE

Her şeye rağmen ayrılmak istemediklerini belirten kardeşler, bu durumun Tanrı tarafından kendilerine hediye olarak verildiğine inanırken, her fırsatta bunun için şükrediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polonyalı turist terastan düşüp öldü

Polonyalı turist terastan düşüp öldü