Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Erdoğan ansızın geleceği Yunanistan lideri ile seçimden sonra ortak açıklama yaptı

Erdoğan ansızın geleceği Yunanistan lideri ile seçimden sonra ortak açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan arasındaki iş birliğini güçlendirmek için Atina’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan ansızın geleceği Yunanistan lideri ile seçimden sonra ortak açıklama yaptı
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan arasındaki iş birliğini güçlendirmek için Atina’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Başbakan Miçotakis ile ayrı ayrı görüştü.

Erdoğan, basın toplantısında ‘Bizim aramızda çözülemeyecek hiçbir sorun yok’ dedi ve Ege’yi bir barış ve iş birliği denizi yapmak istediklerini vurguladı. Miçotakis ise Türk vatandaşlarına adalar için 7 günlük turist vizesi vereceklerini duyurdu. Erdoğan ve Miçotakis, iki komşu ülke olarak ortak adımlar atarak tüm dünyaya örnek olmak istediklerini belirttiler.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan, Yunan basınına birçok kez yansıyan "bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki sözlerine ilişkin soruyu da yanıtladı.

"Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz. Vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya: Bir gece ansızın gelebiliriz”  ifadesini "terör unsurları için" kullandığını Erdoğan iddia etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Murat Göğebakan’ın Hayatı Beyaz Perdede: İşte O Unutulmaz Gala!

Murat Göğebakan’ın Hayatı Beyaz Perdede: İşte O Unutulmaz Gala!