Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Hamas'tan ateşkes anlaşması açıklaması

Hamas'tan ateşkes anlaşması açıklaması

Hamas liderlerinden Usame Hamdan, İsrail ile kabul edilen ateşkes hakkında değerlendirmelerde bulundu. Hamdan, ateşkes anlaşmasının başarılı olabilmesi için İsrail'in taahhütlerine bağlı kalması gerektiğini ifade etti. Hamas, İsrail'in anlaşma şartlarına uyması durumunda ateşkesin devamını arzuluyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamas'tan ateşkes anlaşması açıklaması
KAYNAK: İHA

Hamas liderlerinden Usame Hamdan, Lübnan'da düzenlediği basın toplantısında İsrail ve Hamas arasında varılan ateşkes ve esir takası anlaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hamdan, ateşkes anlaşmasının başarılı olabilmesi için İsrail'in anlaşmaya bağlı kalması gerektiğini belirterek, ancak şu ana kadar İsrail'in taahhütlerine uymadığını ifade etti. Arabuluculara, İsrail'in anlaşma ihlalleri konusunda bilgi verildiğini söyleyen Hamdan, Hamas'ın her türlü çabayı savaşı sona erdirmek için sarf ettiğini vurguladı. Gazze'ye yönelik yardımlara da değinen Hamdan, toplamda 340 yardım tırının girdiğini, ancak bunlardan sadece 65'inin kuzey Gazze'ye ulaştığını belirtti. Bu durumun İsrail'in kabul ettiği yardım miktarının yarısından daha az olduğunu vurgulayan Hamdan, uluslararası toplumun bu konuda daha fazla sorumluluk alması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Kınay Uçağını Kaçırınca İBB’ye Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Emre Kınay Uçağını Kaçırınca İBB’ye Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!