Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Fransa'da Saldırıya Uğrayan Demiryolu Hatlarında Onarım Tamamlandı

Fransa'da Saldırıya Uğrayan Demiryolu Hatlarında Onarım Tamamlandı

Fransa'nın ulusal demir yolu operatörü SNCF, şüpheli bir koordineli kundaklama saldırısında hasar gören altyapının onarımının tamamlandığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fransa'da Saldırıya Uğrayan Demiryolu Hatlarında Onarım Tamamlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Fransa'nın ulusal demir yolu operatörü SNCF, şüpheli bir koordineli kundaklama saldırısında hasar gören altyapının onarımının tamamlandığını duyurdu. Devlete ait olan SNCF, çoğu trenin planlandığı gibi çalıştığını ve tam hizmete geçileceğini belirtti.

Fransız bakanlar ve yetkililer, Paris'e gidip gelen yüksek hızlı hatları felç etmeyi amaçlayan eylemi "sabotaj" olarak tanımladı. Bu olay, başkentte Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninden saatler önce gerçekleşti ve çok sayıda kişi bu aksaklıklardan etkilendi. SNCF, personelin Kuzey, Bretanya ve Güney-Batı hatlarını hedef alan fiber optik kabloları manuel olarak onarmak için gece gündüz çalıştığını ifade etti. Demiryolu şirketi, Paris'ten gelen ana batı hattının neredeyse normal şekilde çalıştığını, Lille'den gelen kuzey hattında ise dört trenden üçünün çalıştığını ve herhangi bir gecikme beklenmediğini açıkladı.

Soruşturma Devam Ediyor

Saldırının faillerini arama çalışmaları devam ediyor. Fransa'da yetkililer, bu sabotaj eyleminin arkasındaki kişileri bulmak için yoğun bir soruşturma yürütüyor. Olay, ülkenin demir yolu güvenliği ve altyapısına yönelik tehditlere karşı alınan önlemlerin gözden geçirilmesine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum mandalinasından sorbe yaptılar

Bodrum mandalinasından sorbe yaptılar