Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Disney Restoranında Engelli Misafire Saldıran Adamı Dövdüler

Disney Restoranında Engelli Misafire Saldıran Adamı Dövdüler

Disney World'de yaşanan olay, engelli bir misafire yönelik saldırgan tavırlarla sonuçlanan bir kavgayla şok etkisi yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Disney Restoranında Engelli Misafire Saldıran Adamı Dövdüler
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD'nin Florida eyaletindeki Disney World'de yaşanan olay, şok etkisi yarattı. Bir adamın, restoranda bulunan engelli bir misafire yönelik saldırgan tavırları sonucu yaşanan kavga, olay yerinde büyük bir gerginliğe neden oldu.

Şikayete göre, 61 yaşındaki Brent George'un, Disney World restoranında bulunan bir masaya yaklaşıp, burada oturan down sendromlu bir kıza yönelik alaycı davranışlar sergilediği iddia edildi. Kızın annesi Candance Boyette Goldberg, George'un bu tavrını görünce hemen tepki gösterdi ve kızıyla dalga geçip geçmediğini sordu.

Kavga Patlak Verdi!

Şikayetin ardından ortaya çıkan tartışma hızla büyüdü. Brent George'un kadını ittiği ve ardından kadının arkadaşı Maria Ayalde'nin olaya müdahale etmeye çalışırken yüzüne tokat attığı iddia edildi. Restorandaki diğer misafirlerin de olaya karışmasıyla birlikte kavga büyüdü.

Tutuklandı

Polisler, olayın ardından Brent George'un restorandan uzaklaştırılmak için müdahale etmek isteyen misafirlere saldırdığını belirtti. George, aileye saldırmaktan tutuklandı ve Orange County Hapishanesine götürüldü. Eşi Marla George, ertesi gün 4 bin dolarlık kefaletini ödedi. Mahkeme belgelerine göre George suçsuz olduğunu iddia etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu dizi varken kimsenin şansı yok: Reyting yarışını yine birinci bitirdi! İşte 6 Nisan reyting sonuçları…

Bu dizi varken kimsenin şansı yok: Reyting yarışını yine birinci bitirdi! İşte 6 Nisan reyting sonuçları…