Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çoban Köpeğinin Öldürülmesiyle Başlayan Kavgada 7 Kişi Yaralandı

Çoban Köpeğinin Öldürülmesiyle Başlayan Kavgada 7 Kişi Yaralandı

Ankara'nın Haymana ilçesinde, yol yapım işçileri ile çoban arasında çıkan kavgada biri çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çoban Köpeğinin Öldürülmesiyle Başlayan Kavgada 7 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Haymana'nın Eskikışla Köyü'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, yol yapım işçileri ve çoban arasında büyük bir kavga yaşandı. Osman Özcan adlı çobanın köpeği, yol yapım çalışması yapan işçilere havladı. İşçilerin köpeğe taşlarla karşılık vermesi üzerine, Özcan işçilere köpeğinin zararsız olduğunu bildirdi. Ancak, bir işçi köpeği şirketine ait kamyonetle ezerek öldürdü.

Kavga ve Silah Kullanımı

Köpeğinin ölümüne sinirlenen Özcan, işçilere karşı tüfekle saldırdı. Özcan’ın silahından çıkan saçmalar, 3 işçinin yaralanmasına neden oldu. Kavgada, yaralı işçiler ve diğerleri, kamyonetle bölgeden kaçtı.

İkinci Çatışma

Olay yerine tekrar gelen işçiler, kamyonetle Özcan'ı ezmeye çalıştı. Özcan, Seyit Yıldırım’ın kullandığı 44 AER 699 plakalı otomobile binmeye çalıştı. İşçiler, bu sırada kamyonetlerini Yıldırım’ın otomobiliyle çarpıştırdı. Ayrıca, Özcan, babası Yılmaz Özcan ve otomobildeki kişilere taş ve sopalarla saldırdı.

Yaralılar ve Müdahale

Uzun süren kavgada, 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Özcan ve babası ile otomobilde bulunan 6 yaşındaki bir çocuk da yer aldı. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, arbede sırasında yaralananları hastaneye kaldırdı. Şüpheliler jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da ormanlık alanda yangın çıktı

Hatay'da ormanlık alanda yangın çıktı