Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Çin'de Gaemi Tayfunu'nun Yolu Açtığı Şiddetli Yağış ve Toprak Kaymaları Sonucu 7 Kişi Öldü

Çin'de Gaemi Tayfunu'nun Yolu Açtığı Şiddetli Yağış ve Toprak Kaymaları Sonucu 7 Kişi Öldü

Çin'in Hunan eyaletinde Gaemi Tayfunu'nun neden olduğu şiddetli yağışlar ve toprak kaymaları sonucunda 7 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise kayboldu. Eyaletteki toplam can kaybı 22'ye yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çin'de Gaemi Tayfunu'nun Yolu Açtığı Şiddetli Yağış ve Toprak Kaymaları Sonucu 7 Kişi Öldü
KAYNAK: İHA

Çin'in Hunan eyaleti, Gaemi Tayfunu'nun etkileri altında. Tayfunun ardından yaşanan şiddetli yağışlar ve toprak kaymaları büyük hasara yol açtı. Evlerin yıkıldığı, yolların çöktüğü ve birçok köyün iletişiminin kesildiği bildiriliyor. Chenzhou şehrinde 3, Zixing kentinde ise 4 kişi hayatını kaybetti. Zixing'de 3 kişi de kayboldu ve 11 binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi.

Toprak kaymalarında 7 yeni can kaybı daha bildirildi. Pazar sabahı meydana gelen bir heyelanda 15 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi yaralanmıştı. Son günlerde yaşanan can kaybıyla birlikte, eyaletteki toplam ölü sayısı 22'ye yükseldi. Kaybolan 3 kişinin bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Çin4

Ulusal Meteoroloji Merkezi Uyardı

Ulusal Meteoroloji Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Çin'in başkenti Pekin ve çevresindeki Hebei, Tianjin, Guangdong, Guangxi, Yunnan, Guizhou, Sichuan, Hubei ve Hunan eyaletlerinde bugünkü hava koşullarının yoğun yağışlı geçmesi bekleniyor. Bu bölgelerde meydana gelebilecek olumsuz hava koşulları ve doğal afetler için vatandaşlar uyarıldı.

Çin3

Çin5

Çin-9

Çin2-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin ilk yerli iş makinaları üreticisi şirket iflas etti

Türkiye'nin ilk yerli iş makinaları üreticisi şirket iflas etti