Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Bodrum'da ölen Rus anne kız için Rusya'da kampanya başlatıldı

Bodrum'da ölen Rus anne kız için Rusya'da kampanya başlatıldı

Bodrum'da eski eşi Andrej Kuslevic tarafından öldürülen Irina Dvizova ve kızı Dayana için Rusya'da yardım kampanyası başlatıldı. Cinayetin ardından Kuslevic'in, olaydan sonra küçük erkek çocuğunu alarak Litvanya'ya kaçtığı bildirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da ölen Rus anne kız için Rusya'da kampanya başlatıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Litvanyalı paralı asker Andrej Kuslevic'in eski eşi Irina Dvizova ve kızı Dayana Dvizova'yı öldürüp, cesetlerini sarp araziye attığı olayın ardından, Rus anne ve kızın Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsileri tamamlandı.

Maddi durumu iyi olmayan yakınları, cenazelerin alınabilmesi için Rusya'da sosyal medyada yardım kampanyası başlattı. Bodrum'da yaşayan Irina Dvizova ve kızı Dayana'nın 23 Kasım'da kaybolmalarının ardından, yakınları tarafından yapılan ihbar sonucunda, evlerinde kan lekesi bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, anne ve kızın bulunması için çalışma başlattı.

ruslar

Cesetler yol kenarında bulundu

Polis ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Belirlenen adreste tespit edilen bir aracın izini takip eden polis, arama çalışmalarını İçmeler mevkisinde Tavşanburnu yolu civarında yoğunlaştırdı. Dün saat 16.00 sıralarında, yol kenarındaki dik yamaçta, anne ve kızın 3 metre arayla çarşafa sarılı cesetleri bulundu. Savcının incelemesinin ardından cesetler, Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneden sonra Muğla Adli Tıp Kurumu morguna sevk edilen cesetlerden, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapıldı.

Erkek çocuğunu alarak Litvanya'ya kaçtı

Anne ve kızın ölü bulunduğu olayın şüphelisi olarak belirlenen Andrej Kuslevic'in, cinayetin ardından küçük erkek çocuğunu yanına alarak Litvanya'ya kaçtığı tespit edildi. Anne Irina Dvizova ve kızı Dayana'nın otopsi işlemleri tamamlandı ancak cenazeler henüz yakınlarına teslim edilmedi. Anne-kızın maddi durumu iyi olmayan yakınları, cenazelerin alınarak ülkelerine götürülebilmesi için Rusya'da yardım kampanyası başlattı. Bu kampanya, aile üyeleri tarafından sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Öte yandan, çifte cinayetin şüphelisi Andrej Kuslevic'in Litvanya'da olduğu belirlendi. Kuslevic'in yakalanması için Litvanya güvenlik birimleriyle gerekli yazışmaların yapıldığı bildirildi.

ruslac

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i belli oldu