Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya BM Genel Sekreteri Hamas ve İsrail'e Gazze Şeridi'nde Ateşkes Çağrısı Yaptı

BM Genel Sekreteri Hamas ve İsrail'e Gazze Şeridi'nde Ateşkes Çağrısı Yaptı

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes müzakerelerinin önemine vurgu yaparak, taraflara Gazze Şeridi'nde siyasi irade gösterme çağrısında bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BM Genel Sekreteri Hamas ve İsrail'e Gazze Şeridi'nde Ateşkes Çağrısı Yaptı
KAYNAK: İHA

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes müzakerelerinin önemine vurgu yaparak, taraflara Gazze Şeridi'nde siyasi irade gösterme çağrısında bulundu. Guterres, ABD'nin New York şehrinde düzenlenen UNRWA Bağış Konferansı'nda yaptığı konuşmada, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti. "Filistinli sivillerin acı çektiği bu dönemde tarafların ateşkes için adım atmaları gerektiğini" belirten Guterres, UNRWA'nın çalışmalarının desteklenmesi çağrısında bulundu.

UNWRA Çalışanlarına Destek Sözü

Guterres, UNRWA çalışanlarının bölgedeki zor şartlardan nasıl etkilendiğine de değindi. "Personelimiz şiddetlenen protestolar ve dezenformasyon kampanyalarıyla karşı karşıya kaldı. Ancak bu koşullarda bile UNRWA'nın insani yardım faaliyetlerini sürdürme çabaları takdire şayandır" ifadelerini kullandı. BM Genel Sekreteri, uluslararası topluma UNRWA'nın görevlerini ve çalışanlarını koruma çağrısında bulunarak konuşmasını tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mardin'de Yaşlı Kadın Karşıya Geçerken Otomobilin Altında Kaldı

Mardin'de Yaşlı Kadın Karşıya Geçerken Otomobilin Altında Kaldı