Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail Nuseyrat Mülteci Kampı'na Saldırdı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti

İsrail Nuseyrat Mülteci Kampı'na Saldırdı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti

İsrail ordusunun Gazze'deki Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki Birleşmiş Milletler El Jaouni Okulu'na düzenlediği saldırıda 14 kişi hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Nuseyrat Mülteci Kampı'na Saldırdı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde devam eden operasyonlarına bir yenisini ekleyerek Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) ait El Jaouni Okulu'nu hedef aldı. Saldırıda 14 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin ise yaralandığı bildirildi. Hayatını kaybedenler arasında UNRWA çalışanlarının da bulunduğu belirtiliyor.

Saldırının Detayları

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun El Jaouni Okulu'nu hedef almasının, kamp içinde yerinden edilen 5 bin sivilin hayatını tehlikeye attığı vurgulandı. Saldırının ardından bölgedeki sağlık ekipleri, yaralıların tedavisinde büyük zorluklar yaşadıklarını ifade etti.

İsrail’in Saldırıları ve Uluslararası Tepkiler

İsrail’in 7 Ekim'den bu yana Nuseyrat Mülteci Kampı'nda 18'den fazla okul ve barınma merkezini hedef aldığı kaydedildi. Bu saldırıların, bölgedeki sivillerin yaşam koşullarını daha da zorlaştırdığı vurgulandı. Uluslararası topluma ve tüm uluslararası örgütlere, Gazze'deki bu saldırıların ve akan kanın durdurulması için İsrail’e baskı yapma çağrısında bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da Göçmen Taşıyan Şahıs Tutuklandı

Hatay’da Göçmen Taşıyan Şahıs Tutuklandı