Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş TEM Otoyolu'nda Düzensiz Göçmen Taşıyan Araç Polis Kovalamacasında Can Pazarına Dönüştü

TEM Otoyolu'nda Düzensiz Göçmen Taşıyan Araç Polis Kovalamacasında Can Pazarına Dönüştü

Kocaeli'nin TEM Otoyolu Körfez ilçesi geçişinde meydana gelen olayda, polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen düzensiz göçmen taşıyan bir araç, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca sonucunda kaza meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TEM Otoyolu'nda Düzensiz Göçmen Taşıyan Araç Polis Kovalamacasında Can Pazarına Dönüştü
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin TEM Otoyolu Körfez ilçesi geçişinde meydana gelen olayda, polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen düzensiz göçmen taşıyan bir araç, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. 15 kilometreye yaklaşan bir kovalamaca sonucunda araç, 2 polis otosuna çarptı. Meydana gelen kazada toplamda 18 kişi yaralandı, bu yaralıların içinde 4 polis bulunmaktaydı.

Olay, Çamlıtepe Mahallesi TEM Otoyolu İstanbul istikametinde gerçekleşti. Polis ekipleri, şüpheli buldukları bir Volkswagen marka aracı durdurmak istediklerinde, araç sürücüsü polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın sonunda göçmenleri taşıyan araç, 2 polis otosuna çarptı. Kazada 14 düzensiz göçmen ve 4 polis dahil olmak üzere toplamda 18 kişi yaralandı.

Tem Otoyolu'nda Kovalamaca4

Olay yerine sağlık, polis ve UMKE ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. Yaralılara müdahale eden ekipler, can pazarına dönen yolda güvenliği sağladı ve trafik tek şeritten verildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Tem Otoyolu'nda Kovalamaca3

Tem Otoyolu'nda Kovalamaca

Tem Otoyolu'nda Kovalamaca2

Tem Otoyolu'nda Kovalamaca5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu!

Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu!