Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Tanımadığı Bir Kişi Tarafından Saldırıya Uğrayan Genç Hastaneye Kaldırıldı

Tanımadığı Bir Kişi Tarafından Saldırıya Uğrayan Genç Hastaneye Kaldırıldı

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi'nde yaşanan korkunç bir olay, bir kişinin tanımadığı bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramasıyla gerçekleşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tanımadığı Bir Kişi Tarafından Saldırıya Uğrayan Genç Hastaneye Kaldırıldı
KAYNAK: İHA

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi'nde yaşanan korkunç bir olay, bir kişinin tanımadığı bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramasıyla gerçekleşti. Güvenlik kameralarına yansıyan anlarda, 21 yaşındaki Deniz C.E. ve arkadaşının cadde üzerinde yürürken bir saldırganın beklenmedik bir şekilde bıçaklı saldırısına uğradığı görüldü.

Olayın detaylarına göre, Deniz C.E. ve arkadaşı cadde üzerinde normal bir şekilde yürürken, bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradılar. Saldırganın kimliği bilinmeyen bu kişi, Deniz C.E.'yi bıçakla yaralayarak kaçtı. Yaralı genç, can havliyle olay yerinden kaçarak Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan bir iş yerine sığındı.

Tanımadığı Şahıs Tarafından Bıçaklanan Genç Hastaneye Kaldırıldı

Olayın haber alınması üzerine, 112 sağlık ekibi ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi yaparken, polis ekipleri de saldırganın yakalanması için çalışmalara başladılar. Yaralı genç, sağlık ekipleri tarafından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Olayın ardındaki neden ve saldırganın kimliğiyle ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Tanımadığı Şahıs Tarafından Bıçaklanan Genç Hastaneye Kaldırıldı2

Tanımadığı Şahıs Tarafından Bıçaklanan Genç Hastaneye Kaldırıldı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tütüncü Ulaşım Toplantısı Yaptı

Tütüncü Ulaşım Toplantısı Yaptı