Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sarıyer'deki Silahlı Saldırıdaki 'Mami' Kim?

Sarıyer'deki Silahlı Saldırıdaki 'Mami' Kim?

Sarıyer'de bir müzikholde taşkınlık çıkartan ve dışarıya atılan bir grup, motosikletle düzenlediği silahlı saldırının en net görüntüleri ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarıyer'deki Silahlı Saldırıdaki  'Mami' Kim?

Sarıyer'de bir müzikholde taşkınlık çıkartan ve dışarıya atılan bir grup, motosikletle düzenlediği silahlı saldırının en net görüntüleri ortaya çıktı. Olay sonucunda bir taksici hayatını kaybederken, 2'si polis 5 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirenler arasında "Mami" lakaplı bir şahsın olduğu belirlendi.

Sarıyer Huzur Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir grup müzikhol çalışanı ve sahibi tarafından dışarıya çıkarılmıştı. Ardından, "Mami" lakaplı bir şahsın mekan sahibiyle tartışması yaşanmıştı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, tartışmanın ardından kasklı iki saldırganın motosikletle gelip ateş açtığı anlar net bir şekilde görülüyor. Saldırı sonucunda 2'si polis 5 kişi yaralanırken, ağır yaralanan bir kişi de hastanede hayatını kaybetti. Görüntülerde, polislerin, taksicinin ve diğer vatandaşların saldırı sonucunda yere düştükleri, bir polisin ise saldırganlara ateş açtığı gözlemleniyor.

“Mami” Detayı Dikkat Çekti“Mami” Detayı Dikkat Çekti

Yaralanan polis memurları D.T. ve E.A.K. ise Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde görevli oldukları öğrenildi. Diğer yaralıların kimlikleri de belirlendi ve tedavileri devam ediyor.

Olayın ardından yapılan polis çalışmalarında, saldırganlardan birinin "Mami" lakaplı Musa Y. olduğu tespit edildi. Saldırganların motosikletle geldikleri, siyah şapkalı yeşil kıyafetli oldukları bilgisine ulaşıldı. Suat T. adlı yaralının daha önce aynı mekana silahlı saldırıda bulunan motosikletli şahıslara karşılık verdiği ve olayın kayıtlara geçtiği belirlendi.

“Mami” Detayı Dikkat Çekti

Polis, saldırganları yakalama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, Suat T.'nin daha önceki suç kayıtları da inceleniyor." 

“Mami” Detayı Dikkat Çekti3

“Mami” Detayı Dikkat Çekti4

“Mami” Detayı Dikkat Çekti5

“Mami” Detayı Dikkat Çekti6

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da buji ile araçların camını kıran hırsız yakalandı

Adana'da buji ile araçların camını kıran hırsız yakalandı