Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sarıyer'de Denize Giren Polis Memuru Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Sarıyer'de Denize Giren Polis Memuru Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Sarıyer Gümüşdere'de denize giren polis memuru Numan Çebi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Kuzeni Serdar Kocaman ise yoğun bakımda tedavi görüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarıyer'de Denize Giren Polis Memuru Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Sarıyer Gümüşdere'de dün saat 18.30 sıralarında dramatik bir olay yaşandı. Sarıyer Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli olan 30 yaşındaki polis memuru Numan Çebi, üniversitede görevli kuzeni 26 yaşındaki Serdar Kocaman ile birlikte Gümüşdere Plajı'na girdi.

Denizde serinlemek için suya giren iki kuzen, bilinmeyen bir sebeple akıntıya kapıldı. Çevrede bulunan cankurtaranlar hızla müdahale ederek Numan Çebi ve Serdar Kocaman'ı sudan çıkardılar.

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Olay yerine çağrılan ambulans ve jandarma ekipleri, sağlık ekipleri ile birlikte hemen harekete geçti. Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra iki kuzeni hastaneye kaldırdılar. Numan Çebi, kaldırıldığı Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kuzeni Serdar Kocaman ise Maslak'taki özel bir hastaneye yoğun bakım servisine alındı. Durumu ciddiyetini koruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da 40 ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana'da 40 ruhsatsız silah ele geçirildi